23 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
holttestMAGYARORSZÁGmumifikációNagyvilágremeteYorkshire

Mumifikált állapotban találták meg a férfi holttestét, több mint egy éve halott lehetett

Egy-másfél éve halott lehetett már az az idős férfi, akinek a testét a rendőrök találták meg elbarikádozott yorkshire-i otthonában, írja a Metro. Az eset még áprilisban történt, de valamiért csak most került be a brit hírekbe. A fréfi, bizonyos John Noble igazi remeteként élt, fiával huszonkilenc éve nem beszélt, szomszédai legfeljebb köhögését hallották, és talán háromszor látták hosszú évek alatt, ugyanis a férfi nem járt ki a lakásából, és csak az élelmiszert kiszállító futárral találkozott.

A szomorú történet egy madárnak köszönhetően derült ki: az egyik szomszéd vette észre, hogy egy madár próbál kijutni a lakásból, ahová beszorult, és miután a ház ura többszöri próbálkozásra sem nyitott ajtót, a szomszéd kihívta a rendőröket, akik betörtek a lakásba, így találták meg a már jó ideje halott férfit, aki igazi gyűjtögető lehetett életében: a lakás csordultig volt holmikkal, lejárt ételekkel, cigarettásdobozokkal és üvegekkel. A rendőrök elmondása szerint a férfi teste már elkezdett mumifikálódni, a lakásba pedig alig tudtak bejutni, mivel tele volt szeméttel, ráadásul az ajtót egy nagy fa oszloppal torlaszolták el. A rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét a férfi halála kapcsán. A férfi testvére, Roy Noble azt nyilatkozta, ő legutóbb egy évvel korábban beszélt a testvérével, aki vele is csak a postaládán keresztül állt szóba, és senkinek nem nyitott ajtót, harminc évvel ezelőtti válása óta igazi remeteként élt, fiával, Garyvel huszonkilenc éve nem beszélt.

Sajnos apám mindenkit eltaszított magától az ital és a mentális egészségével kapcsolatos problémái miatt

– fogalmazott Gary hozzátéve, hogy információi szerint apja sem a szomszédai, sem, a szociális szolgálat segítségét nem fogadta el.

Kiemelt képünk illusztráció.

The post Mumifikált állapotban találták meg a férfi holttestét, több mint egy éve halott lehetett first appeared on 24.hu.

Related posts

Külföldre akart szökni a soroksári HÉV-vel karambolozó török kamionos

MOCOHU

Két hét után távozik az NB I-es kézicsapat edzője

MOCOHU

Még sokáig nem lesz alternatívája a tökéletes emberi szívnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This