19.7 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügykalocsakönnyű testi sértésMAGYARORSZÁGnagypapazaklatás

Vádat emeltek a horrornagypapa ellen

Könnyű testi sértés és zaklatás miatt vádat emeltek egy férfi ellen, aki tavaly decemberében egy Kalocsa környéki faluban ittasan bántalmazta unokáit, feleségét és lányátpedig  fenyegette. A vádirat szerint 2020. december 2-án, délután otthon volt feleségével, 11 hónapos fiú és 2 éves lány unokájával. A kisfiú nyűgös volt, sírása idegesítette, ezért trágár szavakkal kiabált vele és a kislánnyal.

Az ittas férfi a 11 hónapos kisfiút kikapta felesége kezéből, átvitte a gyerekszobába. A csecsemőt fejen ütötte, majd mérgében egy erős mozdulattal, 60-70 centi magasságból kiságyába hasra ejtette, a paplant a gyermek fejére húzta. A baba az esésnél beütötte fejét a kiságy keretébe. Mindezt a 2 éves unoka is látta, aki sírni kezdett. Közben hazaért a lánya a két nagyobb unokával, egy 7 éves fiúval és egy 4 éves lánnyal. A vádlott a lányával kiabált, 4 éves unokáját az ágyra  leszorította, ököllel arcán többször megütötte. A kislány megijedt, sírt, további bántalmazását édesanyja akadályozta meg.

A vádlott a többi családtagját szidalmazta, elzavarta őket a házból, ezért az éjszakát a szomszédban töltötték. A férfi másnap feleségét és lányát megfenyegette, azt mondta nekik, ha hazamennek, rájuk gyújtja a házat, kivégzi őket, elvágja a torkukat. A fenyegetés miatt lánya kérte a megbüntetését, de a felesége nem.

A két kiskorú sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A vádlott lánya gyermekeivel elköltözött a szülői házból, jelenleg egy anyaotthonban élnek.

A különös visszaeső vádlott bűnügyi felügyelet és távoltartás alatt áll, a járási ügyészség végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta ellene azzal, hogy korábbi feltételes szabadságát is meg kell szüntetni és a börtönbüntetésből se legyen feltételes szabadságra bocsátható. A vádlott bűnösségéről a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

The post Vádat emeltek a horrornagypapa ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Megjelent a közlönyben az egészségügyi szakdolgozók béremeléséről szóló rendelet

MOCOHU

A Nemzetközi Űrállomáson böjtöli végig a ramadánt az „világűr szultánja”

MOCOHU

Moziba ment a pár a házassági évfordulón – ők tűntek fel a vásznon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This