15.9 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügygarázdaságMAGYARORSZÁGsiófokvasútállomás

Börtönbe megy a siófoki vasútállomáson emberkedő férfi

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Siófoki Járási Ügyészség azt a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolt 27 éves gyömrői férfit, aki júliusban részegen emberkedett és fenyegetőzött a siófoki vasútállomáson.

Az erősen ittas férfi hangoskodott, majd verekedést akart kiprovokálni az éppen szolgálatot teljesítő vasútőrrel. Miután nem járt sikerrel, félig telt söröskorsókat vágott a földhöz, utána pedig a mosdóba igyekvő utasokat kezdte inzultálni.

A férfi a garázda magatartásával ezután sem hagyott fel, és egy bisztróban ülő asztaltársaságához lépett, kihívóan levette a pólóját, majd a vendégeket verekedésre hívta ki, és több alkalommal is az asztalra köpött. A férfi ezt követőn felszállt az egyik szerelvényre, melynek ablakát lehúzva, a ruházatából elővett zsebkéssel fenyegetőzni kezdett és azt kiabálta, hogy aki felszáll a vonatra, azt „kilyuggatja”.

A kiérkező siófoki rendőrök azonban elfogták és őrizetbe vették a férfit, akit a bíróság le is tartóztatott. A Siófoki Járásbíróság ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a férfit, akivel szemben 1 év 4 hónap börtönt és 2 év közügyektől eltiltást szabott ki, valamint elrendelte a korábbi felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is.

Az ügyészség az ítélet ellen a hosszabb tartamú szabadságvesztés miatt jelentett be fellebbezést.

The post Börtönbe megy a siófoki vasútállomáson emberkedő férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Kijutott az olimpiára a női vízilabda-válogatott

MOCOHU

Többet vártam az asztalosra, mint a gyerekem megszületésére – Mi vezetett a szakemberhiányhoz az építőiparban?

MOCOHU

172 futóból 20 meghalt egy kínai versenyen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This