16.5 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGrubint rékaschobert norbertschobert norbi

Rubint Réka Schobert Norbi kórházi ágya mellől jelentkezett be

Schobert Norbi csütörtök délelőtt az otthonuk előtt esett össze, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. A hírről Rubint Réka adott tájékoztatást és azt ígérte, hogy hamarosan újra jelentkezik a fejleményekkel.

Kapcsolódó
Blikk: Schobert Norbi a házuk előtt esett össze

A reggeli futásból hazatérve lett rosszul.

Most Schobert kórházi ágya mellől posztolt és habár sok részletet nem árult el, azt igen, hogy túl vannak a nehezén és férje néhány nap múlva haza is térhet, ha továbbra is jól alakulnak a dolgok.

Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van?❤  Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!❤ Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt?❤  Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket!❤❤❤  Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.

– írta posztjában Rubint Réka.


The post Rubint Réka Schobert Norbi kórházi ágya mellől jelentkezett be first appeared on 24.hu.

Related posts

Zebrán gázoltak halálra egy 80 éves nőt Szegeden

MOCOHU

Valóban Sarolt volt Szent István édesanyja?

MOCOHU

Madármészárlás, halálos ceremónia és izguló Washington – így iktattak be amerikai elnököket

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This