14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
budapest borfesztiválfutóversenyKultúraMAGYARORSZÁGprogramajánlórómai fesztiválszentendre

Szuper kikapcsolódási lehetőségek a gyönyörű őszi napsütésben

Római Fesztivál az Aquincumi Múzeumban

Hagyományőrző bemutatókkal, kézműves foglalkozásokkal, római mesterségek bemutatójával és további izgalmas programokkal várja látogatóit a Római Fesztivál szeptember 4-én és 5-én. Minden korosztály számára könnyen befogadható az élményalapú tudományos ismeretterjesztés. Ha kíváncsi arra, hogyan éltek a rómaiak, ne hagyja ki ezt a nagyszerű eseményt! A részletes programot megtalálja a fesztivál oldalán.

Budapest Borfesztivált

A csodálatos Budavári Palota ezúttal szeptember 23-26. között ad otthont az ország legszebb fesztiváljának, a Budapest Borfesztiválnak. Hazai- és külföldi kiállítók több ezer borát kóstolhatják meg a résztvevők a főváros gyönyörű panorámáját élvezve. Az ízletes borokhoz, kiváló szakmai- és kulturális programok, valamint színes gasztronómiai kínálat is párosul. Kedvezményes jegyelővétel szeptember 12-ig!

Szentendre ősszel is csodálatos

A mediterrán hangulatú színes házak, a macskaköves utcák és a Duna fantasztikus hangulatot árasztanak minden évszakban. Budapestről kevesebb, mint egy óra alatt elérhető autóval a folyton nyüzsgő, mégis nyugodtságot árasztó kedves város. Mindenképpen érdemes ellátogatni Szentendrére ha ki akarunk szakadni a hétköznapi mókuskerékből és a főváros zajából.

Maratonman Zamárdi 2021. DM Balatun Run

Szuper közösségi élmény egy gyönyörű környezetben. Nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi, a mozgás szeretete köti össze az aktív pihenés kedvelőit. A kezdőket öt és tíz kilométeres távokon várják, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá két gyerekfutammal is készülnek, hogy a kicsik se maradjanak ki a futásból 2021. szeptember 4-én.

The post Szuper kikapcsolódási lehetőségek a gyönyörű őszi napsütésben first appeared on 24.hu.

Related posts

Portfolio: gigantikus adósságot vett fel a magyar állam

MOCOHU

Ezek lehettek Ferenc József utolsó szavai

MOCOHU

Nyugaton havazásra ébredtek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This