19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
az ördög ügyvédjeBelföldborkai zsoltborkai-botrányborkai-ügyczeglédy csabaMAGYARORSZÁGpolt péter

Az ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Mint arról kedden beszámoltunk, Czeglédy Csabát meggyanúsította a rendőrség, hogy ő az ördög ügyvédje. Bár az ügyészség keddi közleményében nem közölt konkrét nevet, értesüléseinket a DK-s politikus megerősítette a lapunknak.

Szerdán Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon fél éves kihagyás után posztoltak újra. A bejegyzésben egy bohóc emojival kísérve csupán az áll

Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Az ördög ügyvédje Facebook-oldal szerkesztője vagy szerkesztői tehát mostani posztjukban azt állítják, nem Czeglédy áll a Borkai-ügy mögött, de ennél konkrétabb információkat nem osztottak meg.

Czeglédy kedden a 24.hu-nak azt nyilatkozta,

lehet, hogy a baloldalon még szimpatikus is lenne, ha kiderülne, hogy én vagyok az ördög ügyvédje, de sajnos ki kell ábrándítanom mindenkit, nem én álltam a Borkait megbuktató blog mögött.

Elmondása szerint egyébként semmilyen új bizonyítékot nem hoztak fel ellene. A politikus az őszi ellenzéki előválasztáson a DK színeiben indul, a Vas megyei 1. számú választókörzetben, Szombathelyen és környékén, az LMP, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum által támogatott Ungár Péter, valamint a volt fideszes alpolgármester, Koczka Tibor ellenében.

Mint ismeretes, 2019 októberében, kevéssel az önkormányzati választás előtt robbant ki az a botrány, amelynek során „Az Ördög ügyvédje” nevű blogon egy Borkai Zsolt fideszes politikust, akkori győri polgármestert is ábrázoló, egy jachton készült szexvideórészletet tettek közzé, valamint olyan információkat, amelyek gazdasági visszaélésekről, korrupcióról szóltak. Borkai ennek ellenére megnyerte a polgármester-választást, de kevéssel később lemondott hivataláról.

Korábban arról is írtunk, hogy Egyenesen Washingtonból, az akkori Trump-kormányzat igazságügyi minisztériumától kért segítséget „Az Ördög ügyvédje” utáni nyomozáshoz a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor tavaly januárban a rendőrséggel párhuzamosan külön is intézkedett azért, hogy olyan adatokat szerezzen az Egyesült Államokból, melyekkel azonosíthatják a 2019-es önkormányzati választási kampány meghatározó botrányának kirobbantóját.

The post Az ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált! first appeared on 24.hu.

Related posts

Dél-Karolina börtöneibe visszahozzák a fegyveres kivégzőosztagokat

MOCOHU

MOK-alelnök: Én is inas vagyok, mindannyian azok vagyunk

MOCOHU

Dancing with the Stars: Gelencsér Tímeáék győztek, jövőre jön az új évad

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This