13.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügycsorváséletveszélyt okozó testi sértésMAGYARORSZÁG

Életveszélyes sérülést okozott a felbosszantott zenész

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég az egyik csorvási sörözőből. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát.

Egy ittas vendég többször is megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul és  tönkremegy, ezért arra kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította.

A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést. Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. Az életveszélyes sérülést okozó zenész beismerő vallomást tett.

Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször is kérte a férfit, hogy menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást ellene. A rendőrség lezárta a június közepén történt ügy vizsgálatát, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Életveszélyes sérülést okozott a felbosszantott zenész first appeared on 24.hu.

Related posts

Fehér Ház: Irán nem figyelmeztette Amerikát konkrétumokról

MOCOHU

Keira Knightley nem vállal több szexjelenet férfi által rendezett filmben

MOCOHU

Lezuhant egy kisrepülőgép Szlovákiában, hárman meghaltak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This