19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelfölddunakanyarkisorosziMAGYARORSZÁGmolnár csabaszigetcsúcs

Lájkolgatással szállt be a szigetcsúcs-vitába Kisoroszi önkormányzata

Nemrég a 24.hu is beszélni tudott Molnár Csaba kisoroszi polgármesterrel, aki csalódottan vette tudomásul, hogy a széleskörű tiltakozások miatt elállt a kormány a Szentendrei-szigetcsúcs 370 millió forintos fejlesztésétől. Molnár szerint maradnak az áldatlan és nomád állapotok a szigetcsúcson, a kivitelezőt pedig kártalanítani kell. A polgármester azt mondta nekünk, cirka 30 lakó az, aki megfúrta a projektet.

Kapcsolódó
A polgármester szerint maradnak a borzasztó állapotok a Szigetcsúcsnál, lezárhatják a szabadstrandot

Kisoroszi polgármestere szerint a területen jelenleg nem garantálható a fürdőzők, pihenők biztonsága. Ebben valószínűleg nem is lesz változás, mivel úgy tűnik, hogy lefújják a környékre tervezett turisztikai fejlesztést, amire a település 370 millió forintot már elnyert. A kivitelezők szerdán vonultak volna fel a területre, őket a faluvezető szerint valakinek majd kártalanítania kell.

A szigetspicc idilljét féltik sokan a fejlesztéstől, ami sok turistát vonzana. Ez is állíthatta szembe a közművi, útfelújítási projekt támogatóit és ellenzőit. Mindenesetre az önkormányzat teljes mellszélességgel a projekt mellett állt, de szerdán nem történtek meg a beígért első kapavágások, miután a kormány felgyorsította a terület védetté nyilvánítását.

A Telex arról ír, a kisoroszi Facebook-csoportokban a történtek miatt személyeskedésbe torkolló kommentháború tört ki. Schumayer Tamás, az önkormányzat kommunikációs szakértője és a polgármester tanácsadója a Szeretem Kisoroszit! Facebook-csoportban listázni kezdte a lap szerint azokat a helyieket, akik lájkolták a projekt leállításáról szóló államtitkári bejegyzést.

Az önkormányzat nem csitította a kedélyeket, a Telex szerint inkább saját nevén elkezdte kedvelgetni azokat a kommenteket, ahol kőkeményen beleszállnak a szigetcsúcs-felújítás ellenzőibe. Ilyen kommentekről van szó:

Ennyi idiótát… sokkal jobb lesz a porban felmenni, mint egy normálisan lebetonozott úton.

The post Lájkolgatással szállt be a szigetcsúcs-vitába Kisoroszi önkormányzata first appeared on 24.hu.

Related posts

Sojgu: eredménytelenül támadnak az ukránok

MOCOHU

Harry herceg pár év kihagyás után lovaspólózott

MOCOHU

Távozott a szegedi kézilabdacsapat egyik főszponzora, a Tatabányát támogatja

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This