14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügycsaládirtásdunakeszidunakeszi gyilkossággyilkosság dunakeszinhármas gyilkosságkiterjesztett öngyilkosságMAGYARORSZÁG

Féltékenység miatt rendezett vérfürdőt a dunakeszi családirtó

Több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoznak a Dunakeszin történt hármas gyilkosság ügyében. Vasárnap este egy 54 éves férfi engedéllyel tartott vadászpuskájával először volt anyósával, majd volt feleségével, végül saját kisfiával végzett.

Az állami tévé híradója szerint a környéken élők a lövések után azonnal riasztották a rendőröket, akik az utcát lezárták. A levegőben drón körözött, a helyszínt nagy teljesítményű reflektorral világították meg.

Hangosbemondón próbálták kihívni a férfit. Nem válaszolt, ezért riasztották a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveletei egységeit. A kommandósok – úgy tudni – hanggránátot is bevetettek, írja a Hirado.hu. Később kiderült, az 54 éves férfi még a rendőrök megérkezése előtt végzett magával is.

A Blikk szerint féltékenység állt a családirtás hátterében. A férfi azt követően kezdett vérengzésbe, hogy volt párja felelősségre vonta, mert későn vitte haza a láthatásról kisfiukat. A megölt asszony új párja szerint a férfi pokollá tette volt felesége életét, nem tudta feldolgozni, hogy új kapcsolata jól alakult. A megölt asszony új párja a Borsnak azt mondta: 12 éve ismerték egymást, de csak három hónapja alkottak egy párt, és csak egy hete találkoztak gyermekeik, azt tervezték, közösen alapítanak családot.

A Blikk úgy tudja, az elkövetőnek három felnőtt gyermeke is van, ő gondoskodott özvegy anyjáról, és anyagi gondjai is lehettek.

A Magyar Nemzet szerint a dunakeszi családirtó kiterjesztett öngyilkosságot követett el. A ritka, de brutális bűncselekményt az követi el, aki másokat – tudtuk, beleegyezésük nélkül – „bevon” az öngyilkosságba.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

The post Féltékenység miatt rendezett vérfürdőt a dunakeszi családirtó first appeared on 24.hu.

Related posts

“Szeretnék gyereket” – exkluzív interjú Tornóczky Anitával

MOCOHU

Erősebb többségbe került az ellenzéki polgármester az ellenzéki szakítás után Pécsen

MOCOHU

Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki Tirolra

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This