20.7 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
antall józsef tudásközpontBelföldMAGYARORSZÁGnógrádi györgy

Nógrádi György és a teljes felügyelőbizottság távozott az Antall József Tudásközpont éléről 

Lemondott az Antall József Tudásközpont (AJTK) teljes, háromtagú felügyelőbizottsága, valamint a kuratórium elnöke, Nógrádi György, a kormánypárti médiában rendszeresen szereplő biztonságpolitikával foglalkozó elemző – írja a Direkt36. A portál hozzáteszi, az érintettek nem akartak részletesen nyilatkozni, de többen utaltak arra, hogy a döntésükben szerepet játszott az, hogy idén májusban kiderült: külföldi luxusszállodákban bérelt szobákat az Antall József Tudásközpont, aminek vezetője Antall Péter tavaly már átlagosan havi bruttó 6,9 millió forintot keresett.

Kapcsolódó
Direkt36: Külföldi luxusszállodákban bérelt szobákat az Antall József Tudásközpont

A lap szerint a volt kormányfő fia által vezetett intézet évi 15-20 külföldi utazást bonyolított.

A kormányközeli politikaelemző intézettől az első távozó alapítványi vezető Antall Pál volt, aki az igazgató, Antall Péter rokona, és még áprilisban mondott le a felügyelőbizottsági elnöki posztról. Majd júniusban lemondott a felügyelőbizottság egy újabb tagja, Kállay Péter ügyvéd, ezután pedig a felügyelőbizottság harmadik tagja, Bartos Zoltán is beadta lemondását.

A teljes felügyelőbizottság mellett távozott Nógrádi György, a kuratórium elnöke is. A biztonságpolitikai szakértő a Direkt36-nak annyit mondott, hogy levelet írt Antall Péternek amelyben megírta az okait, de erről nem akar nyilatkozni.

The post Nógrádi György és a teljes felügyelőbizottság távozott az Antall József Tudásközpont éléről  first appeared on 24.hu.

Related posts

Putyin karja kicsit “szaggatott”, miután megkapta az oltást

MOCOHU

Rogán Barbara nem akar közszereplő lenni

MOCOHU

Karácsony: RACE-001 volt a rendszáma a biciklist halálra gázoló Mercedesnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This