19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetBelföldgázolásMAGYARORSZÁGvárnai lászlózugló

Zebrán ütött el egy fiatal lányt Várnai László

Mentőknek kellett kórházba szállítaniuk azt a tizenhat éves lányt, akit még szeptember 12-én a zebrán ütött el Várnai László, a CivilZugló önkormányzati képviselője, tudta meg a Blikk. A baleset, mint írják, az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt.

A képviselő a Telex kérdésére elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy a zöldön hajtott át és balra kanyarodott, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte. A kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt.

A Blikk érdeklődésére a Budapest Rendőr-főkapitányság azt írta, a megjelölt helyen és időben egy gépkocsi ütött el egy gyalogosan közlekedő 16 éves gyereket a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A baleset során személyi sérülés történt, a gyereket a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.

The post Zebrán ütött el egy fiatal lányt Várnai László first appeared on 24.hu.

Related posts

Csődbe ment egy lesifotósokra szakosodott fotóügynökség Meghan Markle pere miatt

MOCOHU

Nem csak a vírusról szólt ez az év – 2020 a 24.hu fotóriportereinek képein

MOCOHU

Házasodna a gazda: Zoli gazda szerint elhamarkodott dolog volt lefeküdni Jázminnal

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This