15.4 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
asap rockyMAGYARORSZÁGmet gála 2021met-gálaSzórakozás

ASAP Rocky Met-gálás ruhája korábban egy nagymama ágytakarója volt, amit eladományoztak

A Met-gálán nagy feltűnést keltett a rapper ASAP Rocky, aki akkor egy paplannak látszó ruhát öltött magára. Úgy festett, mint aki épp öt perce kelt ki az ágyból, és hogy meg ne fázzon, gyorsan magára tekert egy takarót.

Egy Sarah nevű Instagram-felhasználó bővebben mesélt arról, hogy mi a furcsa szett története: állítása szerint dédnagymamájához köthető a paplan, az ő ágytakarójából született a rapperen látott ruha.

A dédnagymamám paplanja egy antikváriumnak lett ajándékozva korábban. Amikor megláttam a Met-gálán készült fotókat, azonnal tudtam, hogy ez ugyanaz. Majd elolvastam a Vogue cikkét a dizájnerről, aki rátalált a paplanra valahol Dél-Kaliforniában, ami nem messze van onnan, ahol mi lakunk. Anyával gyorsan előtúrtuk mama képeit, hogy megnézzük, van-e még fotónk az ágyról. Nos, úgy néz ki, Mary dédnagymama elment a Met-gálára, a Vogue pedig írt egy cikket róla.

Később egy másik posztban megnyugtatott mindenkit, hogy nem pénzt követel a paplan után, egyszerűen csak fantasztikusnak tartja a kötődést a dédnagymama és a Met-gála között. Sarah felkereste a divattervezőt is, aki a paplanból ruhát csinált, állítása szerint nagyon kedves emberek dolgoztak ASAP Rocky cuccán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah (@books_n_babies) által megosztott bejegyzés

The post ASAP Rocky Met-gálás ruhája korábban egy nagymama ágytakarója volt, amit eladományoztak first appeared on 24.hu.

Related posts

Nagyon rossz a levegő a Sajó-völgyében

MOCOHU

Villamossal ütközött egy autó Budapesten a Rákóczi hídon

MOCOHU

Ukrán drón lehetett legalább az egyik a Moszkvai támadáshoz használtak közül

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This