19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
angliaautóbmwez pörögkuncsaftlopásMAGYARORSZÁGrészegszexmunkásSzórakozás

Meggondolta magát a kuncsaft, ezért a szexmunkás ellopta a BMW-jét

Hajnali fél kettő volt, amikor egy férfi úgy döntött, házhoz rendel egy szexmunkást az angliai Dundee-ban. A férfi egy weboldalon keresgélt, amit korábban is használt már hasonló célra. Kiválasztott egy nőt, felhívta és megbeszélte vele a részleteket – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Mire a 35 éves Jennifer Whyte a házhoz ért, a kuncsaft elaludt, és nem érezte már szükségét, hogy igénybe vegye a nő szolgáltatásait. Whyte azt mondta a férfinek, hogy a taxiját attól még ki kell fizetnie, a férfi pedig át is adott neki 15 fontot (kb. 6300 forintot).

Amikor Whyte távozott, a férfi elfelejtette bezárni utána az ajtót. Néhány perc múlva így akadálytalanul viharzott be a lakásba Whyte párja. A 40 éves David Donald kapucnit viselt, az arcát sállal takarta el, az egyik kezét pedig mindig a háta mögött tartotta. Donald több pénzt követelt. Amikor a kuncsaft közölte vele, hogy nincs több készpénze, Donald arra kényszerítette, hogy utaljon át neki 50 fontot (kb. 20 ezer forintot).

Donald távozott, a kuncsaft pedig úgy döntött, nem szól a rendőrségnek, mert szégyellte magát. Nem sokkal később azonban észrevette, hogy eltűnt az előszobaszekrényről a kocsikulcsa. Amikor kiment a ház elé, és látta, hogy a BMW-jének hűlt helye, mégiscsak feljelentést tett.

A rendőrök a háztól nem messze találták meg az autót, a kormányon és a kéziféken Whyte ujjlenyomatával. Az eset 2020 márciusában történt, jelenleg Whyte és Donald bírósági tárgyalása zajlik. Előbbi beismerte az autó ellopását, utóbbi pedig azt, hogy pénzt kényszerített ki a sértettből.

The post Meggondolta magát a kuncsaft, ezért a szexmunkás ellopta a BMW-jét first appeared on 24.hu.

Related posts

A Lego-kaland rendezője elhatárolódik a Rubik-kocka filmtől

MOCOHU

Magyar kutatók szerint ez a játékfüggőség legfőbb oka

MOCOHU

Nem tartunk a negyedik hullámtól, négy magyarból három enyhítené a korlátozásokat

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This