19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelfölddrogelfogásMAGYARORSZÁGrendőrség

Eladó, feleség, biciklis futár: kokainkereskedőkre csapott le a rendőrség Budapesten

A Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai hosszas előkészületek után fogták el az öttagú csoport tagjait, az eladót, az őt segítő feleséget, a futárt és a piramis csúcsán lévő két szállítót. A drogterjesztő csoport felderítésében Pest megyei rendőrök, az elfogásukban a TEK speciális egységei is segítettek.

A Police.hu beszámolója szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kezdtek nyomozni egy 39 éves budapesti férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A gyanú az volt, hogy T. Péter kokainnal látja el a célközönségét és ebben aktívan közreműködik a felesége is. Az asszony leginkább az előkészítésben, a szer darálásában, adagolásában segédkezik. A megrendeléseket egy biciklis futár szállítja házhoz. A 31 éves N. Norbert naponta találkozik megbízójával, akitől megkapja az aznapra szánt értékesítési adagot, majd később elszámol a pénzzel.

A nyomozás során kiderült, hogy a kokaint 65 éves B. Zsolt szállította, C. Zsoltról pedig azt gyanították, hogy továbbértékesítési célzattal, nagy tételben adta a kokaint a 65 éves férfinak.

A csoport tagjainak elfogását szeptember 29-ére időzítették a nyomozók. T. Pétert kora délután egy III. kerületi irodaházból kijövet fogták el, a biciklisfutár N. Norbertet lakására hazaérkezőben lepték meg a nyomozók. T. Péter 37 éves feleségét egy szintén III. kerületi mélygarázsból állították elő. Lakásuk kamrájában 44,47 gramm kokain mellett kábítószerrel szennyezett darálót, plasztik kártyákat, precíziós mérleget és üres simítózáras tasakokat találtak és foglaltak le.

C. Zsolt elfogásához, erőszakos múltja miatt a TEK műveleti egységétől kértek segítséget. A csoport utolsóként elfogott 65 éves tagjához délután öt óra előtt néhány perccel csöngettek be. B. Zsolt lakásában 127,3 gramm kokaint és a kereskedést alátámasztó eszközöket, mérleget és tasakokat találtak.

The post Eladó, feleség, biciklis futár: kokainkereskedőkre csapott le a rendőrség Budapesten first appeared on 24.hu.

Related posts

Szenteste átkopogott a szomszédhoz, hogy ne hangoskodjon, az meg betörte az orrát

MOCOHU

Verstappen komoly erődemonstrációt tartott az időmérő előtt

MOCOHU

Videón, ahogyan egy kölyökpanda belekapaszkodik a gondozójába

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This