18.7 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
batmanfilmtvgeorge clooneyKultúraMAGYARORSZÁGszuperhősthe flash

George Clooney azzal viccelődött, hogy tönkretette Batmant

George Clooney szerint tönkretette a Batman-franchise-t, ezért nem hívták vendégszerepelni a The Flash című filmbe – derült ki egy interjúból.

Mindezt annak kapcsán kérdezték tőle, hogy a korábbi Batmanek közül Michael Keaton és Ben Affleck is feltűnik majd a 2022 novemberére tervezett szuperhősfilmben. Clooney épp az Affleck által rendezett The Tender Bar című film vetítésén vett részt, amikor nekiszegezték a kérdést, miért nem szerepel majd a filmben. Clooney nem jött zavarba, őszintén értékelte helyzetét:

Nem kértek fel. Ha úgy teszel tönkre egy franchise-t, ahogy én tettem, akkor általában inkább másfelé fordítják a fejüket, ha a The Flashről van szó.

A színész felesége, Amal Clooney hozzátette: férje nem engedi, hogy megnézze a filmet. Clooney ezt azzal indokolta, hogy szeretné, ha felesége tisztelné, ezért nem nézheti meg a hírhedt alkotást.

Clooney 1997-ben játszotta el a denevérembert Joel Schumacher Batman & Robin című filmjében, amely általános közutálatnak örvend a rajongók körében. A színész később elismerte, hogy nemcsak a filmet, de saját alakítását is borzasztónak találja.

The post George Clooney azzal viccelődött, hogy tönkretette Batmant first appeared on 24.hu.

Related posts

Németh Szilárd már szóba sem áll Csepel fideszes vezetésével

MOCOHU

Kiszel Tünde: Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal, de ez nem az én utam

MOCOHU

Élesítették a védettségi igazolvány applikációját

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This