19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldegészségügyegészségügyi dolgozókegészségügyi jogviszonykunetz zsomborMAGYARORSZÁG

Ingatlant is csak engedéllyel adhatnak ki az egészségügyi dolgozók egy körlevél szerint

Csodálkozunk, hogy nincs elég egészségügyi dolgozó?

– tette fel a költői kérdést Facebook-oldalán Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő, miután hozzá is eljutott az a körlevél, amit az új jogviszonyt aláíró egészségügyi dolgozóknak küldtek.

A mellékelt fotó szerint a Debreceni Egyetem klinikai központjának részlegvezetőit arra figyelmeztették az írásban, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszonnyal (eszj) együtt jár a főálláson kívüli egyéb keresőfoglalkozások, díjazásért végzett tevékenységek engedélyeztetése, beleértve a tudományos, művészeti, lektori, jogi oltalom alá tartozó tevékenységeket is. Ezeket csak az Országos Kórházi Főigazgatóság előzetes engedélyével végezhetik.

Ami viszont első ránézésre az abszurd kategóriába esik, az az, hogy a körlevél értelmében még az ingatlanát sem adhatják ki az egészségügyi dolgozók, csak ha arra az Országos Kórházi Főigazgató rábólint.

A körlevélben a klinikai központ elnöke arra kéri az egyes részlegek vezetőit, hogy az ingatlan bérbeadását érintő engedélyeztetési kötelezettségről tájékoztassák beosztottaikat.

The post Ingatlant is csak engedéllyel adhatnak ki az egészségügyi dolgozók egy körlevél szerint first appeared on 24.hu.

Related posts

Erszényes ejtett túszul egy új-zélandi nőt

MOCOHU

Több helyen akadozik a közlekedés a vihar miatt

MOCOHU

Metrókenőpénz: ki sem hallgatták az egyik fővádlottat, úgy szüntették meg ellene az eljárást

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This