26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bdpst groupBelföldMAGYARORSZÁGszállodatiborcz istván

A Szabadság téren is vett egy szállodát Tiborcz István cége

Néhány nappal azután, hogy Spanyolországban megvásárolt egy hotelt, újabb szálloda megszerzéséről adott hírt a BDPST Group.

Tiborcz István ingatlan-befektető cége most egy olyan Budapest belvárosában, a Szabadság tér sarkán álló 50 szobás szállodát szerzett meg, amelyet korábban a spanyol hátterű Iberostar üzemeltetett.

A Portfolio.hu szerint a BDPST célja, hogy 2022-ben megújult belsővel és újragondolt koncepcióval nyissa újra a hotelt. A butikhotelt a társaság szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége, a BDPST Hotel Management Zrt. fogja üzemeltetni.

A BDPST Group igen gyors ütemben bővíti érdekeltségi körét a hazai szállodapiacon: nyáron megvásárolták a Dorottya utcában található, 2018-ban épült, 137 szobával rendelkező, 3 csillag superior minősítésű D8 hotelt. A cég első belvárosi egysége, az Andrássy út 116. szám alatt található Alice Hotel 2020 őszén nyílt meg. A cégcsoportnak van egy negyedik fővárosi hotelfejlesztése is: a Vörösmarty tér szomszédságában, a Mahart-, valamint a Futura-házat is érintő épülettömb felújítása révén 2022 végére vagy 2023 elejére egy ötcsillagos szálloda jön majd létre.

Orbán Viktor miniszterelnök lánya és veje, Orbán Ráhel és Tiborcz István szeptember 24-én jelentette be, hogy a családostul a spanyolországi Marbellába költözik. A hivatalos magyarázat szerint a Tiborcz érdekeltségébe tartozó cég megvett egy murciai szállodát, és további terjeszkedésre készül az Ibériai-félszigeten. A BDPST Los Alcázaresben egy 84 szobás szállodát vásárolt meg 9,3 millió euróért.

The post A Szabadság téren is vett egy szállodát Tiborcz István cége first appeared on 24.hu.

Related posts

Kim Kardashian 150 ezer forintot küldött egy csomó mindenkinek, aki kérte

MOCOHU

Beszorult hotelszobája ablakába és meghalt egy fiatal amerikai nő

MOCOHU

Így lehet majd részt venni a gyereknapi rendezvényeken

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This