14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügydrogkereskedelemheroinMAGYARORSZÁGvádemelészugló

Vádat emeltek a heroinnal kereskedő zuglói pár ellen

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a zuglói párral szemben, akik heroint árultak Budapesten. Egyik törzsvásárlójuk szintén a vádlottak padjára került.

A 42 férfi és és a 45 éves élettársa 2018-2019-ben kereskedtek heroinnal a fővárosban. Egy zuglói lakásban tartották az anyagot, és előzetes telefonos egyeztetés alapján értékesítették a kábítószert az őket felkereső vásárlók részére. Kiporciózták a kért mennyiséget, majd azt a megbeszélt időpontban megjelenő vásárlónak a társasház lépcsőházában vagy a házhoz közeli parkban adták át.

Rendszeres vevőjük volt egy 35 éves férfi, aki a kábítószerért olykor azzal fizetett, hogy a 45 éves nőt elfuvarozta a kocsijával, oda, ahova vádlott társa kérte.

A rendőrök a két és fél évvel ezelőtti elfogáskor jelentős mennyiségű heroint és kisebb mennyiségű marihuánát, kábítószerrel szennyezett mérleget, valamint közel 3 millió forintot foglaltak le. Az ügyészség fegyházbüntetést kér az élettársakra azzal, hogy a többszörös visszaeső férfit zárják ki a feltételes szabadságra bocsátásból. A 35 éves vásárlóra felfüggesztettet kértek.

The post Vádat emeltek a heroinnal kereskedő zuglói pár ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Több millió eurós kártérítést vár az AstraZenecától az Európai Bizottság

MOCOHU

240-nel száguldott egy autós az M1-esen, utasa élőben közvetítette

MOCOHU

Milyen típusú női karórát válasszunk? (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This