16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
csutikulcsár edinaMAGYARORSZÁGSzórakozástibi atya

Kulcsár Edináék másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen

Évek óta tart a harc Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, valamint a Tibi atya elnevezésű blogoldal szerkesztője között, miután utóbbi erős kritikát fogalmazott meg a házaspárral és gyereknevelési elveikkel szemben. Kulcsárék pert indítottak az ügyben és elsőfokon nyertek is, amit „Tibi atya” nem fogadott el.

A bíróság azonban másodfokon is Kulcsár Edináéknak adott igazat, így a blogoldal adminját kétrendbeli becsületsértés vétsége miatt, 1 év időtartamra próbára bocsátották. Az ítéletről Szabó András Csuti számolt be közösségi oldalán.

Másodfokon is nekünk adott igazat a bíróság a Tibi atya elleni perben! Két rendbeli becsületsértés vádjában találták újra bűnösnek a vádlottat, mert a becsületünket és emberi méltóságunkat mélyen sértő módon nyilvánult meg több alkalommal! Kicsit olyan, mint egy őrült rajongó, csak ő nem jön, nem követ, ellenben lassan minden irományába belefogalmaz minket! ??‍♂️? Bízom benne, hogy a hazudozásainak is vége ezzel, de ezzel nem nyugtatom magam, hiszen sajnos erre nagy az igény itthon… ??? mindenesetre ez az ítélet sokaknak remény lehet! Nem kell eltűrnöd mindent!

Kapcsolódó
Kulcsár Edina és Nádai Anikó is szerepel a Nyerő Páros új évadában

Október közepén indul a műsor.

The post Kulcsár Edináék másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Simán elbántak a győri kézisek az edzőjüket nélkülőző ellenfelükkel

MOCOHU

Plágiumbotrány miatt lemondott az osztrák munkaügyi miniszter

MOCOHU

Tóth Gabi arról mesélt, az egyik szülő a játszótéren szemmel veri a gyerekét

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This