19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
brüsszelelk*rtukKözéletMAGYARORSZÁGnemzetközi filmpremier

Brüsszelben lesz az Elk*rtuk nemzetközi filmpremierje

Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a nyugati filmeket több helyen és időpontban vetítik, az Elk*rtukat pedig nem akarják elfogadni. Bár minden Cinema Cityben játszani fogják, de amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször

– mondta Helmeczy Dorottya producer az Elk*rtuk Facebook-oldalán tartott videóinterjúban, ahol Bendi Balázs forgatókönyvíróval együtt válaszoltak a nézők kérdéseire is. A Magyar Nemzet cikkéből az is kiderül, hogy külföldön Brüsszelben fog debütálni a film, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba.

Kálomista Gábor, a film vezető producere korábban már beszélt arról, hogy szeretné Brüsszelben is levetíteni a filmet. Helmeczy Dorottya elmondta: a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

Kapcsolódó
Nem az Elk*rtuk az első magyar film, ami elkötelezetten politizál

Hogyan használta a politika a magyar filmet a második világháborúban, később Rákosi vagy Kádár ideje alatt? Milyen filmekre telepedett rá a hatalom a rendszerváltás után? A legfontosabb magyar propagandafilmek közül válogattunk.

The post Brüsszelben lesz az Elk*rtuk nemzetközi filmpremierje first appeared on 24.hu.

Related posts

Tucatnyi jó okunk van, amiért érdemes visszatérni a moziba

MOCOHU

Megérkeztek a fotók a Merkúrról

MOCOHU

A Fidesz-frakcióban mindenkinek van legalább két oltása, a párbeszédesek már a harmadikat is megkapták

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This