26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
állatvédelemállatvédőkÉlet-Stílusez pörögfar cryfar cry 6kakasviadalMAGYARORSZÁGpeta

Egy állatvédő szervezet követeli, hogy vegyék ki az egyik küldetést a Far Cry 6-ból

A PETA álladvédő szervezet mélységesen felháborodott egy új videójáték egyik apró részletén, és most azt szeretnék elérni, hogy a gyártó változtasson a kifogásolt elemeken – írja a Ladbible.

A kérdéses játék az október elején megjelent Far Cry 6, a probléma pedig az vele, hogy a játékosoknak menet közben lehetőségük van arra, hogy kakasviadalokból húzzanak hasznot.

Maga a játék egy kitalált karibi szigeten, Yarán játszódik, ahol a főhős, Dani Rojas bőrébe bújva kell keresztül-kasul bejárnunk a helyszínt, teljesíteni a küldetéseket, hogy végül elérjük a végcél, az uralkodó fasiszta rezsim megdöntését.

Mint ahogy a hasonló szerepjátékoknál, a Far Cry 6-ban is lehetőség van arra, hogy a főküldetések mellett csak úgy saját szórakozására mellékküldetéseket hajtsanak végre a játékosok. Itt adódik a probléma, az új Fry Cry-ban ugyanis van egy olyan feature , hogy a játékos kakasokat gyűjthet be, amelyeket aztán harcba küldhet mások madarai ellen. Ez verte ki a biztosítékot a PETA-nál.

Megcsinálni a Mortal Kombat kakasos verzióját minden, csak nem innováció, a társadaom pedig határozottan ellenzi, hogy erre kényszerítsék az állatokat

– fogalmazta meg a szervezet álláspontját a PETA munkatársa, Alicia Aguayo.

Ennek tükrében a szervezet követeli a játékot kiadó Ubisoftot, hogy tüntessék el a küldetést a játékból, és helyettesítsék valami olyannal, ami nem bálványozza az erőszakot és a kegyetlenkedést.

Nem ez az első eset egyébként, hogy a PETA felszólal egy videójáték ellen. Korábban az Assassin’s Creed 4 ellen keltek ki, mert ott a játékosok – szintén egy mellékküldetésben – többek között bálnavadászatból is hasznot húzhatnak.

The post Egy állatvédő szervezet követeli, hogy vegyék ki az egyik küldetést a Far Cry 6-ból first appeared on 24.hu.

Related posts

Az MTI kiadta, hogy Bosznia-Hercegovina vezeti a lakosságarányos halálozási listát Európában, de kimaradt belőle, hogy két napja még Magyarország vezetette

MOCOHU

13 évet kértek a főnökét felgyújtó és elásó tatabányai férfire

MOCOHU

Az NNK-nak még engedélyeznie kell az orosz vakcinát, utána lehet csak oltani vele

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This