18.7 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átadott bűnügybűnügyemberölésMAGYARORSZÁGNagyvilágpatkánysárószlovákia bántalmazás

Patkányok közé dobta összevert édesanyját a sárói férfi

Egy férfi bántalmazta, patkányok közé a pincébe zárva éheztette 85 éves édesanyját Sárón (Šarovce), a Lévai járásban. A nő kiszáradt, parkányharapások borították az egész testét, borzalmas állapotban találtak rá. Kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni, írja a Bumm.sk. 

A környéken élők szerint az idős nőt gyakran kínozták hozzátartozói. Fiával és annak menyasszonyával élt egy háztartásban. A Tvnoviny.sk alapján a felvidéki portál azt írta, megverték, majd lehajították a pincébe, ahol a patkányok összeharapdálták.

Az özvegy egy ideig egyedül élt, néhány éve költözött hozzá a fia, aki sokat ivott. Egy helyi szerint a férfi sokszor megverte édesanyját. Elvette a pénzét, éheztette. A nő gyakran a falubeliektől kért ételt. A polgármester el akarta intézni, hogy kapjon ebédet, és szállásolják el egy szociális otthonban, de ezt elutasította. A szomszédok is többször kihívták a rendőrséget, de a megkínzott nő mindig megvédte a fiát.

Azt egyelőre nem tudni, mióta feküdhetett a pincében magatehetetlenül az idős nő, akire az unokája talált rá. Ő hívta ki a mentőket. Az idős nő fiát őrizetbe vették a rendőrök, és vizsgálják a tragédia körülményeit.

The post Patkányok közé dobta összevert édesanyját a sárói férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

A világűr válhat a leggazdagabbak új játszóterévé

MOCOHU

Így halt meg Petőfi felesége

MOCOHU

„Életemben nem aludtam olyan jót, mint a Balaton-felvidéken egy random asztal tetején”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This