14.1 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldhamis védettségi igazolványkoronavíruslélegeztetőgépMAGYARORSZÁGoltástagadók

Egy oltástagadó család minden tagja lélegeztetőgépre került, az apa meghalt

Koronavírussal kórházba került egy négytagú, oltástagadó, hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család – írja a Blikk. A lap szerint a családtagok közül a szülők tünetei voltak a legsúlyosabbak. Az édesapa elhunyt, a felesége állapota is nagyon súlyos, az ő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.

A Blikk információja szerint a kórházi dolgozók gyanúsnak találták a négytagú család védettségi igazolványait, ezért értesítették a hatóságot, az okmányokat a rendőrség vizsgálja. A cikk szerint a család egyik tagja sem oltatta be magát, ám védettségi igazolványra szükségük volt, mert gyakran utaznak külföldre. Miután a családtagok elkapták a koronavírust, és kis időn belül egymás után egy fővárosi kórház intenzív osztályán kötöttek ki, valamennyien – a kisiskolás gyerekek is – lélegeztetőgépre kerültek, közülük a kisebbik gyermek továbbra is életveszélyes állapotban van.

A lap szerint egyre nagyobb keletje van a hamis védettségi igazolványoknak, jelenleg is 17 olyan ügyben nyomoz a rendőrség, amelyben orvosok, nővérek, ápolók pénzért közműködtek hamis védettségi igazolványok készítésében. De olyan is volt, hogy hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat három köztisztviselő ellen, mert egyiküket hamis védettségi igazolványhoz próbálták juttatni.

The post Egy oltástagadó család minden tagja lélegeztetőgépre került, az apa meghalt first appeared on 24.hu.

Related posts

Három minszki művész sorsán keresztül most átélhetjük a fehérorosz állami terrort

MOCOHU

Megszüntettek egy fesztivált, mert a bikaviadalon Feminista és Nigériai nevű állatokat öltek meg

MOCOHU

Keményen kiosztotta az Auchant a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This