20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
box officefilmtvKultúraMAGYARORSZÁGörökkévalókszellemirtók: örökség

A Szellemirtók lenyomták az Örökkévalókat az amerikai mozikban

Meglepően jól indított a Szellemirtók: Az örökség, ezzel a második helyre szorította az Örökkévalókat, amely mindössze két hétig volt a nézettségi lista élén az észak-amerikai mozikban. A legfrissebb statisztikák szerint a kísértetvadászok történetének folytatása 44 millió dollárt termelt a tengerentúlon, pedig ennél kevesebb pénzt jósoltak neki. Érdemes összevetni a 2016-ban bemutatott női Szellemirtókkal, amely nagyjából ugyanennyi pénzt hozott nyitóhétvégéjén, de egyrészt akkor nem tombolt a járvány, másrészt a 2016-os változat kétszer annyi pénzből készült, mint az új film. A nézőszámok mellett a kritikákon is látszik, hogy ugyan ettől sem voltak elájulva a kritikusok, sokkal jobban szerették a női Szellemirtóknál, amelyet konkrétan a földbe döngöltek. Az új részben egy teljesen gyerekbandát ismerünk meg, de az olyan veteránok is visszatérnek, mint Bill Murray.

A három hete bemutatott Örökkévalók ezzel a második helyre csúszott, múlt heti bevétele az egy héttel korábbihoz képest a harmadára esett vissza: 10,8 millió dollárt hozott. A Marvel-filmnek azonban nincs oka különösebb panaszra, mert bár nem aratott akkora sikert, mint ahogyan azt várták, már 336 milliós globális bevételnél tart. Az Örökkévalókat követi a Clifford, a nagy piros kutya című animációs film, amely múlt héten nyitott meglepően jól, de a második hetén is bevonzotta a nézőket – elsősorban a fiatalabb generációt – a moziba, 8,1 milliót termelt a túlméretezett eb.

A dobogóra már nem fért fel Will Smith új filmje, a Richard király, amely Serena és Venus Williams édesapjáról szól, elsősorban arról, hogyan csinált a férfi lányaiból teniszcsillagokat. A film mérsékelten érdekelte a nézőket, 5,7 millió dollárt hozott. Ezt követően jönnek az utóbbi hónapok nagy blockbusterei: ötödik helyen a Dűne újabb 3,1 millióval, a Venom 2 2,8 millóval, a Nincs idő meghalni pedig 2,7-tel.

The post A Szellemirtók lenyomták az Örökkévalókat az amerikai mozikban first appeared on 24.hu.

Related posts

12 éves kislánynak adta ki magát egy pedofil kamionos, azt mondja, más bőrébe akart bújni

MOCOHU

Ahhoz sem volt bátorsága, hogy kirúgja az edzőjét

MOCOHU

„Látszólag semmit nem csinálok a kávéházban, mégis ez a legértékesebb időm”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This