19.2 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bérszakadékfilmtvjennifer lawrenceKultúraleonardo dicaprioMAGYARORSZÁGne nézz fel

Jennifer Lawrence nem bánja, hogy Leonardo DiCaprio többet keres az új közös filmjükkel, mint ő

Jennifer Lawrence megvédte Leonardo DiCaprio magasabb fizetését a Ne nézz fel! című készülő filmjükért, amelynek ők ketten a főszereplői.

A színésznő a Vanity Fairnek azt mondta: „Leo több bevételt hoz, mint én. Rendkívül szerencsés és boldog vagyok a szerződésemmel”. A Variety nemrég megjelent beszámolója szerint DiCaprio 30 millió dollárt kap a filmért, Lawrence pedig 25 millió dollárt – vagyis DiCaprio díjazása 20 százalékkal magasabb.

Lawrence hozzátette: „Más helyzetekben azt tapasztaltam – és biztos vagyok benne, hogy más nők is találkoztak ezzel a munka világában –, hogy rendkívül kellemetlen az egyenlő fizetésről érdeklődni. És ha mégis rákérdezel valamire, ami egyenlőtlennek tűnik, azt mondják, hogy ez nem a nemek közötti egyenlőtlenségről szól, de nem tudják megmondani, hogy pontosan miről”.

A Ne nézz fel! című szatirikus vígjátékban, amelyet a The Big Short rendezője, Adam McKay jegyzett, Lawrence egy PhD-hallgatót alakít, aki felfedez egy üstököst, amely a Föld elpusztításával fenyeget, DiCaprio pedig a professzort, aki csatlakozik hozzá, és megpróbálja figyelmeztetni az emberiséget.

2015-ben Lawrence nyilvánosan kritizálta a nemek közötti bérszakadékot Hollywoodban, és azt írta, miután kiderült, hogy jóval kevesebbet fizetnek neki, mint férfi színésztársainak, dühös lett magára. Hozzátette: „Tárgyalóként megbuktam, mert korán feladtam. Nem akartam tovább harcolni dollármilliókért, amelyekre őszintén szólva két franchise miatt nincs szükségem”.

The post Jennifer Lawrence nem bánja, hogy Leonardo DiCaprio többet keres az új közös filmjükkel, mint ő first appeared on 24.hu.

Related posts

Legalizálják Luxemburgban a füvet

MOCOHU

Lilu a homofób pedofiltörvényről: Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok

MOCOHU

Ma és a hosszú hétvégén sem kell aggódni az eső miatt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This