15.9 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbicikliútfideszherendMAGYARORSZÁGovádi péterszentgál

60 milliós bicikliút: hétvégén felavatták, csak az a baj, hogy el sem készült

Bicikliút építése helyett biciklizhetővé nyilvánították a főutat Herend és Szentgál között, valamint építettek három pihenőt. Mindezt 60 millió forint uniós támogatásból valósították meg, amit a közlekedésbiztonság fejlesztésére kaptak – erről számolt be a RTL Klub Híradója.  A helyi fideszes képviselő, Ovádi Péter közösségi oldalán még fotók is megjelentek, amin az átadó után ünnepélyesen végigbicikliztek a nem létező bicikliúton.

A RTL Klub riportjában elhangzik: a környékbeliek szerint ezen az útszakaszon életveszélyes biciklizni, ennek ellenére úgy nyilvánították biciklizhetővé, hogy sem felvetés, sem külön bringaút nem épült. A „Szentgál-Herend kerékpár út” átadása vasárnap volt, noha kerékpárút nem, csak három pihenő épült.  Az átadón jelen volt Ovádi Péter, fideszes képviselő, de ő nem nyilatkozott az RTL-nek.

Weisz Elvira, Szentgál polgármestere elismerte: biztonsági szempontból nem igazán lett jobb helyzet. Azt azonban hozzátette: „ha a Kresz jogszabályait betartjuk, elvileg lehet biztonságosan is biciklizni.”

The post 60 milliós bicikliút: hétvégén felavatták, csak az a baj, hogy el sem készült first appeared on 24.hu.

Related posts

A száz éve született Szenes Hannáról nyílik kiállítás Dombóváron

MOCOHU

Felmentették és kiengedték a zagyvarékasi gyilkosság vádlottját

MOCOHU

Baleset miatt rövidített útvonalon jár a 4-es és a 6-os villamos

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This