15.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
angliabűnügygyilkosságMAGYARORSZÁGNagyvilág

Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő

Élete egyik legfontosabb pillanatára, konfirmációra, azaz a keresztségi szövetség fiatalkori megerősítésére készült az a 24 éves magyar lány, akit vasárnap hajnalban találtak holtan bradfordi otthonában, írja a Blikk.

A lap szerint B. Borbála három éve volt a Bradfordi Székesegyház közösségének létfontosságú tagja, előtte diákmunkásként tevékenykedett a plébánián. Jelenleg pedig az egyik általános iskolában dolgozott pedagógusként.

Az egyházi közösség tudatta, Bori mélyen elkötelezett keresztény volt, és a templomban kereste a felszentelés lehetőségét. Most vasárnap, november 28-án lett volna a konfirmációja.

A gyilkossággal egy 23 éves, lengyel származású fiatalembert gyanúsítanak. A férfi késelte halálra Borit, de egy másik, 21 esztendős lányt is súlyosan megsebesített.

A Blikk szerint a 23 éves S. Zbigniew is megbecsült tagja lehetett a városnak: korábban teológiát és filozófiát tanult Ausztráliában, augusztus végén pedig sikerült diplomát szereznie a bradfordi egyetem politika szakán.

Pszichés problémái viszont voltak korábban, februárban azzal került be az angol híradásokba, hogy 100 kilométert sétál le azért, hogy felhívja a figyelmet az elviselhetetlen fülzúgására, ami rengeteg embert gyötör az országban. A betegsége alig több mint egy éve kezdődött, amikor megmagyarázhatatlan magas hangokat kezdett hallani a bal fülében, a zajok pedig később átterjedtek a másik hallószervére is. Ezt nagyon nehezen éli meg.

The post Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő first appeared on 24.hu.

Related posts

Forma-1: büntették a Red Bull-pilótát, változott a rajtsorrend

MOCOHU

“Hét cicával és két kutyával élek együtt” – exkluzív interjú Gregor Bernadett-tel

MOCOHU

Őslakos nő szobra kerül Kolumbusz helyére Mexikóvárosban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This