18.5 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
googlegoogle mapsgoogle térképMAGYARORSZÁGmcdonald'sTech

Meglepő jelenetet szúrtak ki a Google Térképen

Élesszemű netező szúrta ki a Google Utcanézetet használva, hogy egy közeli McDonald’s Drive Thru-nál problémásnak tűnő jelenetet mutat a szolgáltatás – szúrta ki a DailyStar. A környéket pásztázó Street View sofőr vélhetően megéhezett, és nem tudott ellenállni egy kis hamburgernek, így ő maga is rákerült a felvételre.

A sofőr éppen bankkártyáját nyújtotta át fizetésre az étteremlánc dolgozójának az autójából kinyúlva, de úgy tűnik, hogy a bankkártyája is jól kivehető a felvételek alapján. Erről a @googlemapsfun nevű felhasználó is megosztott egy videót a TikTokon azzal a kísérővel, hogy a Google dolgozó maga szivárogtatja ki az adatait.

A videóklipet már majdnem kétmillióan nézték meg, sokan azért, hogy alaposabban szemügyre vegyék a jelenetet. A kommentelők közül volt, aki azt nem értette, miért nem lett egyszerűen elhomályosítva a bankkártya, más az édesapja autójára figyelt fel a sorban, más pedig arra világított rá, hogy a kártya hátulja látszik, nem az eleje, így a bankkártyán szereplő szám nem is kivehető.

Úgy tűnik egyébként, hogy a Google sofőre pont, hogy előrelátó volt, mivel lefordítva adta át a kártyát, és a CVC kódot is eltakarta a kezével fizetéskor.

Dömös Zsuzsanna további cikkei
  • Újabb magyar banknál érhető el a Google Pay
  • A Microsoft feltámasztotta Gem Gézát
  • Lemondott a Twitter-vezér

The post Meglepő jelenetet szúrtak ki a Google Térképen first appeared on 24.hu.

Related posts

A Gálvölgyi-ügy után jócskán megugrott az mentősök „életveszélyes” riasztása

MOCOHU

Edvin Marton és családja úgy döntöttek, hogy Balira költöznek

MOCOHU

Sáfrány Emesének nem volt szülés utáni depressziója, inkább csak fáradt volt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This