20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
applecraftmacMAGYARORSZÁGTech

Magyar cégnek ítélte oda az Apple az év legjobb Mac applikációjáért járó díjat

Az Apple a Craft Docs nevű szoftvert választotta első helyezettnek a Mac alkalmazások éves toplistáján. A 2021-es App Store Awards a 15 legjobb játékot és alkalmazást ismerte el.  A magyarok által fejlesztett Craft dokumentum-szerkesztésre, jegyzetelésre és azok elrendezésére alkalmas, és többek között gyorsaságáért, egyszerű használatáért és gyönyörű design-jáért emelték ki. A múlt évi győztesek között volt például a Zoom és a Disney+.

A díjat sajátosan, de személyesen adta át a helyezetteknek az Apple-vezér Tim Cook, amiről a csapat vezetője, Orosz Bálint a magyar Forbesnak mesélt. A dolog úgy történt, hogy a Craft budapesti irodájába egy Amszterdamból érkezett futár csöngetett be, kezében egy „Ne nyisd ki” feliratú dobozzal. A futár közölte, hogy a küldeményt csak Bálintnak adhatják oda, akit épp egy megbeszélésről kellett kihívni. A csapatnak később volt egy videókonferenciája, mint kiderült, az Apple ide minden díjazottat meghívott, ekkor már a kikézbesített csomagokat is kinyithatták, a benne lévő díjakkal. Cook aztán röviden minden nyertessel külön is beszélgetett – mondta el Orosz a Forbesnak.

A Craft egy újgenerációs dokumentum-szerkesztő natív alkalmazás, Mac-re, iOS-re, iPadOS-re és Webre, ami nemcsak a jegyzetelésben segít, hanem abban is, hogy egyszerűen csoportosíthatjuk ötleteinket és gondolatainkat legyen szó akár egyéni vagy csapatmunkáról. A startup idén áprilisban zárt egy 8 millió dolláros befektetési kört a Creandum vezetésével – írja az MTI. Jelenleg több mint 300,000 felhasználó használja a Craftot.

Dömös Zsuzsanna további cikkei
  • Hamarosan érkezik a vadiúj külsejű Microsoft Office
  • Sírva fog röhögni, ha megtudja, melyik a legnépszerűbb emoji
  • Drónra illeszthető madárkarmokat fejlesztettek amerikai kutatók

The post Magyar cégnek ítélte oda az Apple az év legjobb Mac applikációjáért járó díjat first appeared on 24.hu.

Related posts

Kanadai katonai helikopter zuhant a folyóba, két halott

MOCOHU

Közös ellenzéki kampánytanács alakult

MOCOHU

Az informatikai közbeszerzés titkai

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This