22.8 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
angliaánuszbalesetez pörögkórházlövedékMAGYARORSZÁGmásodik világháborúpáncéltörőSzórakozástankelhárítótűzszerészvégbél

Világháborús lövedék szorult egy brit férfi végbelébe, tűzszerészt hívtak a rémült orvosok

A második világháborúban tankelhárításra használt, 57 mm-es páncéltörő tüzérségi lövedék szorult egy brit férfi végbelébe Gloucestershire-ben – írja a Sun című brit bulvárlap.

A háborús relikviákat gyűjtő férfi azt mondta, a kollekcióját rendezgette, a lövedéket a földre helyezte, majd megbotlott és olyan szerencsétlenül esett el, hogy kúpos végű tárgy felment a végbelébe.

A páciensnek komoly fájdalmai voltak, de maga ment be a sürgősségi osztályra. Miután elmondta, mit történt vele, az orvosok azonnal tűzszerészeket hívtak. Miután az idegen tárgyat eltávolították a férfi testéből, a hadsereg tűzszerészei megállapították, nem állt fenn annak a veszélye, hogy a páncéltörő felrobban.

Egy orvos szerint azonban a lövedék így is életveszélyes sérülést okozhatott volna, ha átszúrja a páciens beleit. A férfit azóta kiengedték a kórházból, és hamarosan teljesen fel fog épülni.

The post Világháborús lövedék szorult egy brit férfi végbelébe, tűzszerészt hívtak a rémült orvosok first appeared on 24.hu.

Related posts

Komoly sérülés árnyékolta be a Győri ETO kézigyőzelmét

MOCOHU

Lil Pump szerint Eminem egy vén lúzer, akire senki sem kíváncsi

MOCOHU

Ázsia Expressz 3: Senki nem vág át úgy gurulós bőrönddel a sivatagon, mint a magyar celebek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This