19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
illegális vakcinaMAGYARORSZÁGNagyvilágnémetországoltásokrendőrség

Húszezer embert olthattak be illegális vakcinával

Már 20 ezer embert olthattak be egy német orvos és milliomos saját fejlesztésű, illegális, koronavírus elleni vakcinájával – írta meg a német Bild információja alapján alapján a Telex.

Mint írják, november 28-án a német rendőrség lépett közbe, amikor Lübeckben két orvos illegális, koronavírus elleni oltóanyaggal kezdett el beoltani embereket. Az orvosok a Winfried Stöcker által kifejlesztett, klinikai tesztelésen át nem esett, engedéllyel nem rendelkező oltóanyagot adták be 107 embernek. Amikor a rendőrség megjelent a helyszínen, a sorban még közel hatszázan várakoztak. A 74 éves Winfried Stöcker professzor laboratóriumi szakorvos, korábban a német hadsereg orvosa volt, jelenleg ismert milliomos vállalkozó. Ő vásárolta meg korábban a lübecki repülőteret, ahol az oltási akciót is megszervezték.

A professzor a Bildnek azt mondta: az orvosoknak jogában áll olyan készítményt előállítani, amelyről azt hiszik, segít az embereken.

Mi a pácienseinknek tartozunk felelősséggel, nem az államnak.

Mint kiderült, eddig már legalább 20 ezer ember kapta meg Németország szerte az illegális oltóanyagot. Az orvos állítása szerint közülük kétezret megfigyelés alatt tartanak, de semmilyen mellékhatás nem jelentkezett. Tíz embernél állapították meg, hogy az oltás ellenére megfertőződtek a koronavírussal.

A német államügyészség már egy éve folytat nyomozás Winfried Stöcker ellen embereken végzett illegális kísérletek gyanújával – írja a Telex.

The post Húszezer embert olthattak be illegális vakcinával first appeared on 24.hu.

Related posts

Stummer: Szabotázsakciót követett el a Fidesz egy bizottsági ülés ellen

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2023.05.06.

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021.01.18.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This