16.8 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
huaweiMAGYARORSZÁGTech

Laptop és monitor extrákkal: így lesz stílusos a munka otthon (x)

Egy helyről mindenkinek

Nézzük, milyen modellek is érhetőek el mostanában a boltokban! A MateBook D15 sorozat tagjai kiválóak a belépő szintre, hiszen elérhető ár mellett kifejezetten megbízható és sokrétű eszközöket kapunk. A 15,6 hüvelykes, full HD kijelzők matt felületkezelést kaptak, hogy munka közben ne csillogjon be a környezeti fény, valamint erős, Intel Core i3 processzorral van felszerelve. A háttértár már villámgyors SSD, így elfelejthetjük a hangos, néha kellemetlenül belassuló merevlemezeket.

A család királya viszont egyértelműen a MateBook X Pro, amely egy hihetetlenül könnyed, de mégis erős fémes borításban 3K felbontású, extra-vékony kávás kijelzővel rendelkezik és az sRGB színskála 100 százalékos megjelenítésére képes. Így akár hordozható profi grafikus munkaállomásként is megállja a helyét, de ugyanígy az üzleti és szórakoztató funkciók mindegyikére kiválóan alkalmas. A “galaktikus szürke” és az egyedi “smaragdzöld” fémborítás pedig garantáltan elámít majd minden résztvevőt egy megbeszélésen vagy előadáson.

Huawei

Szép család a gépcsalád

A HUAWEI eszközök egyik előnye, hogy stabil ökoszisztémát alkotnak, amely kiemelkedően gyors kapcsolatot biztosít a készülékeink között bármiféle erőfeszítés nélkül. Egyetlen érintéssel tükrözhetjük például a telefonunk képernyőjét a HUAWEI MateView monitorra, így asztali formátumban tudjuk megtekinteni, és szerkeszteni a mobilon lévő tartalmakat, így a munkában is hasznos társunk lehet. A 3:2-es képarányának és 94%-os kijelző-test arányának köszönhetően sokkal több tartalmat képes megjeleníteni a hagyományos képernyőkhöz képest, így jobb felhasználói élményben lehet részünk és kevesebb görgetésre van szükség.

Egyre fontosabb ugyanakkor, hogy eszközeink már ne csak a praktikumot szolgálják, hanem az otthonunk díszítőelemei is legyenek. Különösen igaz ez a nagyobb méretű készülékekre, amelyek már megjelenésükkel magukra vonzzák a tekintetet. A MateView elegáns, polírozott fémháza nemcsak a hardver megbízhatóságát, de a prémium anyagminőség érzetét is fokozza, letisztult kialakítása révén pedig stílusos munkakörnyezetet teremthetünk akár otthon, akár az irodában.

Huawei

Ha viszont a munka mellett játékra is szeretnénk használni a monitorunkat, a MateView GT 34” lehet jelentheti a megoldást, amelynek megtervezésekor a gamer felhasználók igényeit is szem előtt tartotta a gyártó. A 34 inches ívelt monitor ultraszéles, 21:9-es aránnyal rendelkezik, ami valóban kitölti a látóteret és magával ragadó látványt nyújt. Ezt tovább fokozza a magas képfrissítési arány is, amely játék közben gyors képmozgást biztosít. A kategóriájában kiemelkedő, HDR 10-es megjelenítés arról gondoskodik, hogy a hagyományos monitorokhoz képest sokkal szebb részletgazdagabb képet kapjunk. A monitorhoz tartozó kettős 5W-os soundbar pedig intelligens hang algoritmussal nyújt elképesztő hangzást, amely növeli a felhasználói élményt, legyen szó játékról, vagy zenei és videós tartalmakról.

Laptop és monitor extrákkal: így lesz stílusos a munka otthon (x) 3

The post Laptop és monitor extrákkal: így lesz stílusos a munka otthon (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Drogoztak, orgiát tartottak a tábori kórház koronavírusos betegei

MOCOHU

Gothár Péter utoljára még trollkodott egy hatalmasat

MOCOHU

Rendőrök vetettek véget az üzletnyitásért tartott budapesti tüntetésnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This