15.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
cincinnati bengalsjoe burrowlineuplos angeles ramsMAGYARORSZÁGmatthew staffordnflSportsuper bowl

Élőben a Super Bowl: Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams

Az NFL mostani rájátszása ráerősített arra, hogy az igazi drámákat az egymeccses playoff-párharcok hozzák el.

Ha a Super Bowlra gondolunk, akkor még mindig két olyan csapatot várunk az amerikaifoci-bajnokság döntőjébe, amelyek domináltak a szezonban és átgázoltak a mezőnyön. Ehhez képest ezúttal mindkét konferenciában megdőltek az előzetes várakozások, és két olyan franchise jutott el a 2022-es fináléig, amelyre kevesen számítottak volna.

A Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals is a negyedik helyen jutott be a playoffba, majd mindkettő hihetetlen körülmények között jutott el a nagydöntőig: a Rams példul 24 pontos előnyt szórakozott el a Tampay Bay Buccaneers ellen a konferencia-elődöntőben, de nyert végül egy mezőnygóllal (ez volt Tom Brady utolsó meccse), míg a főcsoportdöntő utolsó negyedében 7-17-ről fordítva ütötte ki a San Francisco 49erst, Bengals pedig 21-3-as hátrányban is volt a Kansas City Chiefs ellen, mégis készülhet a Super Bowlra. Ami mindkét esetben megtörtént, hogy a csapat sztárjai hozták legjobb formájukat.

Kapcsolódó
Aki 25 pontos hátrányból is megcsinálta – hét ikonikus meccsel búcsúztatjuk Tom Bradyt

Tom Brady hét bajnoki aranygyűrűje több mint amit bármelyik franchise nyert a ligában, úgyhogy stílszerűen hét emlékezetes meccsel elevenítjük fel, mit is adott az NFL-nek a 44 évesen elköszönő irányító.

Első félidő

Bár a Bengals terve az volt, hogy majd kivédekezi az első támadást, majd utána felteszi az első pontokat a táblára, megállította ugyan a Ramst, de az első akciója viszonylag rövid volt. Cserébe a Los Angeles egy parádés sorozat végén megszerezte a döntő első touchdownját, Odell Beckham Jr. kapta el a labdát a gólterületen belül.

A Cleveland aztán az első negyedben tudott szépíteni, bár a meccs leglátványosabb elkapása után csak egy mezőnygólt sikerült összehozni.

A második negyedben ismét TD-t szerzett a Rams, a két extra pontért hívott akciót viszont elrontotta a csapat, a Bengals pedig egy hétpontos támadással, közelebb lopózott még a szünet előtt. Beckham megsérült, innentől kezdve pedig a Rams játéka kissé kiszámíthatóvá vált.

NFL – Super Bowl

Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams 10-13

The post Élőben a Super Bowl: Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams first appeared on 24.hu.

Related posts

Kikapott a világbajnoktól, pont nélkül megy az Eb-középdöntőbe a kéziválogatott

MOCOHU

Meghalt a Nyíregyházán földbe csapódó ejtőernyős

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021. január 4.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This