15.4 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGorvos

Nem érem el a háziorvosom, kihez forduljak? (x)

Ha bármilyen egészségügyi problémánk adódik, akkor a szokás szerint azonnal hívjuk a háziorvosunkat, vagy öltözünk és indulunk a rendelésére. Hétvégén azonban, illetve a járványhelyzet miatt megszaporodott feladatok miatt gyakran elérhetetlenek a körzeti orvosok, a rendelőbe is hosszabb utazással és még hosszabb várakozással jutunk el, ahová a koronavírus felbukkanása óta nem is szívesen megyünk.

Válaszok azonnal

Amennyiben rövid időn belül szeretnénk konzultálni valakivel a tüneteinkről, akkor erre kiváló a Dokio telefonos szolgáltatása. Bárki igénybe veheti, akinek valamilyen egészségügyi problémája vagy ezzel kapcsolatos kérdése van, esetleg szeretné megtudni, mit jelentenek az egyes értékek a laboreredményein és egyéb leletein. Az influenzás megbetegedésektől kezdve a kardiovaszkuláris tünetekig bármilyen általános egészségügyi kérdéssel fel lehet keresni a szolgáltatás orvosait, akik egy 15 perces konzultáció keretében segítenek megoldást találni a problémára. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatunk, nem beszélve arról, hogy megnyugszunk és a stresszel nem okozunk további problémákat magunknak.

Kiút a leletek útvesztőjéből

A Dokio orvosai válaszolnak a feltett kérdésekre, szakszerű tanácsot nyújtanak a gyógyszerelésben, és a laborleletek értékelésében is segítenek – ehhez nem kell mást tenni, mint telefonon felolvasni a lelet értékeit. Az orvos elmondja, hogy melyik laborparaméter mit jelent, mire utalhatnak a normál értéktől eltérő eredmények, van-e valós ok az aggodalomra. Javaslatot tesz, hogyan lehet ezeket korrigálni, illetve amennyiben szükséges, akkor milyen szakorvoshoz forduljunk az eredményekkel.

Dokio

Lépésről lépésre

  1. Először válasszuk ki a dokio.hu honlapon a szolgáltatások menüpontban a telefonos konzultációt.
  2. Válasszuk ki a számunkra legszimpatikusabb orvost. Amennyiben a probléma speciális szakterületet igényel, akkor a telefonos konzultációs helyett a személyes szakorvosi konzultáció fül alatt keressük meg a megfelelő szakembert.
  3. Jelöljük meg a megfelelő időpontot, majd véglegesítsük a foglalást.
  4. A foglaláshoz egy gyors regisztráció szükséges, amit a SimplePay felületén történő fizetéssel zárunk.
  5. Ezután a Dokio orvosa felhív bennünket a megadott időpontban, és teljes figyelmét a kérdésünkre fordítva egy 15 perces, zavartalan orvosi konzultáció keretében segít a felmerült probléma megoldásában. A konzultáció díja 4990 Ft

COVID-19 tanácsadás

A Dokio orvosi csapatától hiteles iránymutatást kaphatunk a koronavírus betegségről és a védőoltással kapcsolatban is, például Dr. Apostol Jánost kifejezetten a COVID-19-cel kapcsolatos kérdésekkel is felkereshetjük. Ez azért is nagy segítség, mivel a tapasztalat azt mutatja, sok koronavírussal fertőzött beteg marad magára a panaszaival. Csak súlyos esetekben mennek ki házhoz az orvosok, a betegek viszont nem hagyhatják el az otthonukat, így a telefonos szolgáltatás nagy segítséget jelenthet számukra. Felmerülhetnek ráadásul olyan tünetek, amelyek kapcsán fontos, hogy rövid időn belül tanácsot kapjanak egy orvostól a kezelés további menetét vagy a tünetek súlyosságát illetően.

The post Nem érem el a háziorvosom, kihez forduljak? (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

A G7-ek megegyeztek a kínai „Egy övezet, egy út” nyugati alternatívájáról

MOCOHU

Kongóban meghalt egy hároméves kisfiú ebolafertőzésben

MOCOHU

Keresztény misszionáriusokat raboltak el Haitin, 17 millió dollárt követelnek értük

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This