19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
friss hírekMAGYARORSZÁGmárcius 13.Nagyvilágorosz-ukrán háborúoroszországpercről-percreukrajnavasárnapvolodimir zelenszkij

Az OIF közölte a friss menedékkérelmi adatokat

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság az orosz-ukrán konfliktus kezdete óta – 2022. március 13., 12:00 órás adatok alapján – eddig 2340 fő menedékeskénti elismerés iránti kérelmet regisztrált, közölték vasárnap este.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság külön ügyfélszolgálatot működtet Budapesten az ukrajnai fegyveres konfliktus elől menekülők részére, ahol a magyarországi jogszerű tartózkodásuk érdekében ellátjuk őket a szükséges okmányokkal.

A Budapest, Harmat utca 131. szám alatt található ügyfélszolgálati iroda a hét minden napján, munkaszüneti napokon is segíti az ide érkezőket. Szombaton és vasárnap már meghaladta a százat az ügyfélszolgálaton kérelmet benyújtók száma. Ennek ellenére folyamatosan és zökkenőmentesen zajlott a kérelmezők fogadása, a kényelmesebb várakozás érdekében a Harmat utcai ügyfélszolgálatunk udvarában sátrakat állítottak fel.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság munkatársai az ügyfélszolgálati irodák mellett a határmenti gyűjtőponton, a reptéren, valamint a pályaudvarokon továbbra is segítik az ide érkezők tájékoztatását és koordinálásá, írták.

The post Az OIF közölte a friss menedékkérelmi adatokat first appeared on 24.hu.

Related posts

Több mint 160 rakétát lőtt ki Oroszország Ukrajnára

MOCOHU

Pécsen ütöttek el egy gyalogost, meghalt

MOCOHU

„Minden betegre úgy tekintek, mint ha a családtagom lenne”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This