7.2 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
carlos alcarazMAGYARORSZÁGmarozsán fábiánrómai tenisztornaSporttenisz

A leendő világelsőt legyőző Marozsán: Soha nem tapasztaltam még ilyet

Lélekben már a következő feladatra készül Marozsán Fábián, aki hétfőn szenzációs mérkőzésen legyőzte a volt és leendő világelső spanyol Carlos Alcarazt a római tenisztornán.

A 23 éves játékos az MTI-nek először győzelme óta eltelt időszakról beszélt, mint mondta, tömegével érkeznek a hívások és az üzenetek a telefonjára.

Soha nem tapasztaltam még ilyet, ezt is meg kell tanulnom kezelni. A meccs után megcsináltuk a szokásos rutint, nyújtást, energiapótlást, ehhez most még jeges kezelés és több interjú is társult.

A Hajdúszoboszló SE sportolója szerényen úgy vélekedett, ez csak az első állomás volt afelé, hogy megvesse lábát az élmezőnyben.

„Ahhoz, hogy itt maradjak ezen a szinten, sok győzelem kell még. Még mindig nehéz elfogadni, hogy ma mi történt velem, de óriási feeling, most érünk csak vissza a szállásra, ahol még próbálom feldolgozni a helyzetet” – mondta Marozsán hat órával a meccse után, majd rátért a keddi folytatásra. „Holnap ismét egy top 20-as ellenfél vár rám Borna Coric személyében, úgyhogy minimum száz százalékot kell kiadnom magamból”.

Arra a kérdésre, hogyan tudta megőrizni hidegvérét a kritikus pillanatokban, annyit mondott:

Talán nem látszik rajtam, mert én egy ilyen típus vagyok, aki nemigen mutatja ki az érzéseit, de közben belül nagyon izgulok. Sok embernek nehéz elfogadnia ezt, én azonban így érzem jól magam a pályán.

Marozsán negyeddöntőbe jutásért következő mérkőzése kedden 19 órakor kezdődik.

Kapcsolódó
„Nem játszottam jól, de miatta” – a világklasszis teniszező az őt legyőző Marozsán Fábiánt dicsérte

A teniszszezon legnagyobb meglepetését a római közönség láthatta, ugyanis a harmadik fordulóban Marozsán Fábián két szettben legyőzte a világ jelenlegi legjobb formában lévő játékosát, a jövő héttől korai búcsúja ellenére is világelső Carlos Alcarazt.

The post A leendő világelsőt legyőző Marozsán: Soha nem tapasztaltam még ilyet first appeared on 24.hu.

Related posts

10 ezernél is több az új fertőzött, rekordot döntött a koronavírusban elhunytak száma

MOCOHU

Megkapták a több százmilliós állami támogatást, de még nem építhetnek lombkorona ösvényt a védett balatoni területen

MOCOHU

Cedes művésznéven első rapszámát készíti VV Merci

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This