23.6 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
eltűntemberi maradványokfilmtvholttestjulian sandsKultúraMAGYARORSZÁGmeghalt

Megtalálták a fél éve eltűnt Julian Sands holttestét

Már biztos, hogy meghalt Julian Sands brit színész, aki közel fél éve, túrázás közben tűnt el. A néhány napja a Mount Baldyn talált emberi maradványok hatósági vizsgálata ugyanis lezárult: a maradványok valóban a színészhez tartoztak. A San Bernardino megyei halottkémi hivatal közleménye szerint a halál körülményeit még vizsgálják.
A színész eltűnését január 13-án jelentette be a családja, miután Sands nem ért haza aktuális túrájáról. Néhány nappal később megtalálták az autóját, de a színészt továbbra sem találták annak ellenére, hogy a seriffi hivatal rengeteg önkéntes segítségével kereste az eltűnt színészt azóta is, fáradozásaikat a szokatlanul kemény tél nehezítette. Sands felesége és gyerekei épp azelőtt köszönték meg nyilvános közleményben az önkéntesek munkáját, hogy a színész maradványait megtalálták. Június 24-én aztán túrázók emberi maradványokra bukkantak azon a környéken, ahol a színész eltűnt, a testet azóta vizsgálták. Julian Sands hatvanöt éves volt.
Julian Sands legismertebb alakítása az 1985-ös Szoba kilátással, amelyben Helena Bonham Carter oldalán volt romantikus hős, de a Las Vegas, végállomásban is emlékezetes, ahol Nicolas Cage partnere volt, és az a Mike Figgis volt a rendezője, akivel összesen hét filmet készített. David Cronenberg Meztelen ebédjében, és a Dobozba zárt szerelem című filmben is maradandót alkotott. Hozzánk, magyarokhoz is fontos köze van: ő játszotta Liszt Ferencet az Impromptu című 1991-es filmben.
Julian Sands West Yorkshire-ben született 1958-ban ötgyerekes családba, ő volt a harmadik. Londonban tanult színjátszást, ott is kezdte karrierjét rövidfilmekben és sorozatokban. Jelenleg három filmje is bemutatásra vár.The post Megtalálták a fél éve eltűnt Julian Sands holttestét first appeared on 24.hu.

Related posts

Orbán Viktor helyettes államtitkárt nevezett ki

MOCOHU

Villám csapott a násznépbe egy lakodalmon Bangladesben, legalább 17-en meghaltak

MOCOHU

Orbán: Ahhoz, hogy megmaradjunk, templomépítő nemzetnek kell lennünk

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This