19.7 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
fucsovics mártonMAGYARORSZÁGmarcos gironSportteniszwimbledonwimbledon 2023wimbledoni teniszbajnokságwimbledoni teniszbajnokság 2023

Fucsovics második wimbledoni meccse is félbeszakadt

Az első fordulóhoz hasonlóan Fucsovics Márton második mérkőzése is félbeszakadt a wimbledoni teniszbajnokságon.
A magyar játékos a nyitányon esőzés miatt nem tudta befejezeni a 8. helyen kiemelt holland Tallon Griekspoor elleni meccsét, másfél nappal később azonban megnyerte az összcsapást, sőt szettet sem veszített.
Csütörtökön az amerikai Marcos Giron várt rá, aki ellen rögtön megijesztette rajongóit, mert elcsúszott egy labdamenetnél. Ennek dacára a rövidítést úgy nyerte Fucsovics, hogy ellenfele csak két pontot szerzett. A folytatásban a nyíregyházi teniszező 2:1-nél vette el Giron adogatását, majd rutinosan végigvitte előnyét, kiszerválta a játszmát. A harmadik szettben azonban 3:2-nél brékelt az amerikai, sőt 6:4-re nyert is a sokat hibázó Fucsovics ellen.
Negyedik játszmára azonban már nem került sor, a játékvezető bejelentette, hogy sötétedés miatt felfüggeszti a mérkőzést, amely pénteken 7:6 (7-2), 6:3, 4:6-os állásról folytatódik.The post Fucsovics második wimbledoni meccse is félbeszakadt first appeared on 24.hu.

Related posts

Tízpontos roham vetett véget a Sopron álmainak

MOCOHU

Jórészt ködös, hideg idő lesz szombaton

MOCOHU

Napok óta Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan koronavírusban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This