19.2 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
élőMAGYARORSZÁGNagyvilágorosz-ukrán háborúpercről-percre

Elnézést kért a NATO tisztviselő, amiért felvetette, hogy Ukrajna a NATO-tagságért cserébe lemondhatna területei egy részéről

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kabinetfőnöke elismerte, hogy hibázott, amikor arról beszélt, hogy Ukrajnának át kéne engednie területeinek egy részét Oroszországnak, hogy cserében NATO-tagságot kapjon. Stian Jenssen egy norvég újság nyilatkozva elnézést kért a kijelentéseiért, és azt mondta, hogy nem kellett volna ilyen leegyszerűsítően beszélnie.
Ahmet Okur / ANADOLU AGENCY / AFP Stian Jenssen
Amit mondtam, egy nagyobb vita részeként tettem, amely az ukrajnai konfliktus lehetséges rendezéseiről szólt, de nem így kellett volna kifejeznem magam. Hibáztam
– vélekedett Jenssen, akinek a kijelentései nagy felháborodást keltettek Ukrajnában. Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó visszautasította a NATO tisztviselő felvetését, hangsúlyozva, hogy országa nem kereskedik a területeivel.
(The Guardian)The post Elnézést kért a NATO tisztviselő, amiért felvetette, hogy Ukrajna a NATO-tagságért cserébe lemondhatna területei egy részéről first appeared on 24.hu.

Related posts

Az űrből örökítették meg a tomboló kanári-szigeteki vulkánt

MOCOHU

Falus András: Kásler Miklós nem tudja, miről beszél

MOCOHU

Vizsga közben lett rosszul egy hallgató a budai főiskolán, a tanára és az osztálytársai élesztették újra

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This