19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
élő hírfolyamháborúhamászizraelMAGYARORSZÁGNagyvilágpalesztina

Izrael a Palesztin Iszlám Dzsihád állítólag eltévedt rakétáját okolja a gázai kórházi támadásért

Izrael a Palesztin Iszlám Dzsihád állítólag eltévedt rakétáját okolja a gázai kórházi támadásért. A The Times of Israel című lap szerint az izraeli külügyminisztérium kiadott egy videót és egy grafikát, amelyek „egyértelművé teszik” hogy a Palesztin Iszlám Dzsihád elhibázott lövése felelős a gázai kórházat ért találatért. A videó hitelességét a lap nem ellenőrizte.
„Október 17-én 19 óra körül a Palesztin Iszlám Dzsihád rakétákat lőtt ki Izrael felé” – idézik a minisztérium közleményét, amely szerint  az egyik palesztin rakéta ment félre.
Szintén a lap hivatkozik egy, az izraeli külügyminisztérium által kezelt X-fiókra, amelyben azt állítják: az Izraeli Védelmi Erők hadműveleti rendszereinek elemzéseiből kiderül, hogy „ellenséges rakétatámadást hajtottak végre Izrael ellen”, amely a találat idején érintette a kórház környékét. Hírszerzési információkra hivatkozva pedig azt állítják, hogy a Palesztin Iszlám Dzsihád a felelős a kórházat ért találatért.The post Izrael a Palesztin Iszlám Dzsihád állítólag eltévedt rakétáját okolja a gázai kórházi támadásért first appeared on 24.hu.

Related posts

Újabb mozgalmas történetű környék alakul át Pesten

MOCOHU

A németek befejezték a kabuli kimenekítő műveletet, a franciák még több száz embert hoznának ki onnnan

MOCOHU

Tényleg csak egy német válasz volt az Orion űrhajó a Star Trekre?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This