15.5 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
2024 kézilabda ebalfred gíslasonchema rodríguezférfi kézilabda eb 2024kézilabdamagyar férfi kézilabda-válogatottMAGYARORSZÁGnémet férfi kézilabda-válogatottSport

Magyar kézikapitány: Történelmet akartunk írni, de ez nem a mi napunk volt

„Rossz napunk volt, ez az első, amikor nem voltunk versenyképések. Szinte semmi sem működött” – nyilatkozta Chema Rodríguez az M4 Sport kamerája előtt.
„Ugyan az első félidőben a támadások még jól mentek, de a védelem nem állt össze. Nem tudtuk megnyerni az egy az egy elleni párharcokat, nem bírtunk a beállósokkal, senki sem merte felvállalni a támadásokat, csak a labdát járattuk. A németek ennyivel jobbak voltak, megérdemelten nyertek.”
A meccs utáni sajtótájékoztatón a magyarok szövetségi kapitánya hozzátette, meglátása szerint ezúttal a hét a hat elleni játék sem vezetett eredményre és a kapusok sem tudtak hozzátenni.
Történelmet akartunk írni, de ez nem a mi napunk volt.
A legfontosabb, hogy a fiúk magukra találjanak, a motivációjuk visszajöjjön. Nincs idő búslakodni, túl kell ezen lendülni és nekiugrani a francia csapatnak.”
Alfred Gíslason, a németek szakvezetője úgy fogalmazott, meglepte, hogy a magyarok védekezése ezúttal nem volt olyan jó.
„Az első félidőben is jól játszottunk, bár nem sikerült annyira kontrollálnunk a játékot, nem bírtunk Ancsinnal és Bánhidivel. De a legnagyobb gond az volt, hogy nem volt kapusteljesítményünk. Szünet után minden nagyszerűen működött, Wolff feljavult, ez döntött el a meccset a javunkra.”

Kapcsolódó

Elfogyott a második félidőre, kikapott a németektől a kéziválogatott
Az elődöntőbe jutás szempontjából fontos mérkőzést nyert meg a házigazda.

The post Magyar kézikapitány: Történelmet akartunk írni, de ez nem a mi napunk volt first appeared on 24.hu.

Related posts

Elérte Barcelonát a száz kilométerre tomboló erdőtűz hamuja

MOCOHU

Ariana Grande most először posztolt fotót férjéről az esküvőjük óta

MOCOHU

Három autó ütközött össze Budapesten a Nagykőrösi úton

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This