16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddöme zsuzsannakétfarkú kutya pártkovács gergőMAGYARORSZÁG

Megijedt a Kétfarkú Kutya Párt tagsága, visszacsináltak mindent

A Kétfarkú Kutya Párt rendkívüli taggyűlése hétfőn este megerősítette társelnöki pozíciójában Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsanna Suzit.
A párt Terdik Roland, MKKP; kommunikációs vezetője levélben tudatta a 24.hu-val, hogy a két társelnököt 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással erősítették meg pozíciójában.
A társelnökök nem vettek részt a szavazásban.
A levél szerint a tagság most már támogatta azt is, hogy Kovács Gergő induljon a XII. kerületi polgármester-jelölti előválasztáson, ezt 53 igen, 4 nem szavazattal és 0 tartózkodással szavazták meg.
Terdik szerint a taggyűlés eredményeként a társelnökök maradnak társelnökök.
Kovács és Döme vasárnap mondott le a Párt éléről, miután, hogy közzétették, hogy Kovács Gergely pártelnök a belső viták miatt mégsem indul a polgármesteri posztért a XII. kerületben. Kovács ekkor a párt zárt Facebook-csoportjában közölte: Döme Zsuzsanna társelnökkel, ferencvárosi alpolgármesterrel együtt lemondanak a párt vezetéséről. A döntést azzal indokolta, teljesen mást gondolnak a párt jövőjéről, mint a többség. Számára ez derült ki abból, hogy a tagság nem támogatta a részvételét a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson.The post Megijedt a Kétfarkú Kutya Párt tagsága, visszacsináltak mindent first appeared on 24.hu.

Related posts

„Aggódom az egészségi állapotom miatt” – letaglózta az amerikaiakat, hogy nem lehetnek ott a vébén

MOCOHU

Balogh Levente: Az alázatból sosem elég, ezt még mindig tanulom

MOCOHU

Hayden Panettiere és párja verekedésbe keveredtek egy étterem előtt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This