19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvkorhatárKultúraMAGYARORSZÁGmrs doubtfirerobin williams

Kivágták a Mrs. Doubtfire nem gyerekeknek való jeleneteit

28 évvel a bemutatása után kiderült, hogy a Robin Williams főszereplésével készült Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film eredetileg jó pár felnőtteknek szóló jelenetet is tartalmazott. Chris Columbus rendező nemrég elárulta, hogy az 1993-as vígjátéknak létezik egy, az angol nyelvben R-Rated-nek nevezett besorolású verziója is. Ez azt jelenti, hogy a 17 év alattiak csak felnőtt jelenlétében tekinthetik meg a filmet. A film hivatalos korhatár besorolása szerint PG-13, vagyis 13 évnél fiatalabbaknak nem ajánlott.

Columbus elmagyarázta, a sok vágás és kihagyott jelenet annak az eredménye volt, hogy Williams néhány felvétel után azt kérte, hadd térhessen el a forgatókönyben leírtaktól és inkább engedjék improvizálni. A színésszel végül 15–22 felvételt vettek fel így.

Olykor olyan területekre lépkedett, amik nem feleltek meg a PG-13 film követelményeinek, de minden bizonnyal megfelelőek és nagyon viccesek egy R-besorolású filmhez. Nyitott lennék arra, hogy esetleg dokumentumfilmet csináljak a film elkészülésről, és egyes R-besorolású jeleneteket megmutassak benne

– nyilatkozta Columbus az Entertainment Weekly-nek.

The post Kivágták a Mrs. Doubtfire nem gyerekeknek való jeleneteit first appeared on 24.hu.

Related posts

30 év börtönre ítéltek pedofil pornó készítéséért egy amerikai katonát

MOCOHU

Gázfegyverrel lövöldözött egy férfi Kispesten

MOCOHU

Rejtélyes megbetegedéseket észleltek a bécsi amerikai nagykövetségen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This