15.6 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldemmikásler miklóskoronavírusMAGYARORSZÁG

Kásler: Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg

A 444.hu szemlézte Kásler Miklós a Hír TV-nek adott interjúját, amelyben az emberi erőforrások minisztere kérdésre arról beszélt, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott a magyar egészségügy az elmúlt időszakban. Kásler Miklós szerint „rengeteg tapasztalat van, de mindenek előtt megemlíteném azt, hogy rendkívül pontosan és helyesen döntött a kormány a járvány egész időszakában.”

A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélések voltak. (…) Tehát nem tudok mondani visszatekintve az elmúlt egy évre egyetlenegy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg

– idézi a lap Káslert, aki a kormány munkáján kívül más tapasztalatról nem számolt be.

Arra a kérdésre, hogy oltások tekintetében mi lehet az a reális célszám, ami elérhető lesz Magyarországon, Kásler konkrét számot nem említve azt mondta:

Ha nézzük, hogy mi történik a világ országaiban, mindenütt a leginkább átoltott országok – Izrael, Egyesült Államok Anglia illetve most már mi is ott vagyunk körülbelül, ahol az angolok vannak – , azt lehet tapasztalni, hogy egy átoltottsági szinten 50-60 százalék között az oltás iránti törekvés az nagyon határozottan visszaesik. Én úgy gondolom, hogy a magyar emberek mindig rendkívül értelmesen reagáltak az eseményekre és megértik azt, hogy most már nem csak a környezetük egészségéről van szó, de a saját egészségükről is.

The post Kásler: Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg first appeared on 24.hu.

Related posts

Új sorozaton dolgozik az RTL Klub, Lengyel Tamással jön a Fehér Főnök

MOCOHU

Egy tajvani orvostanhallgató lányt lőtt le a barátja Szegeden, majd magával is végzett

MOCOHU

Koronavírus-járvány pusztított az ősi Kelet-Ázsiában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This