21 C
Budapest
May 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldkomlóMAGYARORSZÁGmolnár gyulamszpszakács lászló

Az MSZP felfüggeszti Molnár Gyula párttagságát

Nemrég kiderült, hogy Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke a DK jelöltjeként indul az előválasztáson. Az MSZP a mai napon közleményt adott ki, melyben arról írnak, hogy

a Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége egyhangú határozatával döntött Molnár Gyula párttagságának felfüggesztéséről. 

Döntésüket azzal magyarázzák, hogy a Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége ugyan tudomásul veszi, ha egyes jelöltek „nem kívánják képviselni új szociáldemokrata politikájukat”, és nem támogatják „új szövetségi politikájukat – amely a szociáldemokrata – újbaloldali-zöld pártok összefogására épül -,” és ezért más politikai közösségben képzelik el politikai jövőjüket, de az ilyen döntés a politikai közösségük, és szövetségük kötelező elhagyását is jelenti.

Közleményükben írnak arról is, hogy ugyancsak egyhangú határozat született arról, hogy Baranya megye 2. számú országgyűlési egyéni választókerületében visszavonják előválasztási jelöltjüket. A Magyar Szocialista Párt egy hónapja jelentette be, hogy pártjuk és a Párbeszéd Szakács Lászlót indítja Komló képviselőjelöltjeként.

The post Az MSZP felfüggeszti Molnár Gyula párttagságát first appeared on 24.hu.

Related posts

Három személyautó és egy lakóbusz ütközött össze

MOCOHU

Ötvenszobás szálloda is működhetne ma a diósgyőri várban

MOCOHU

Halálhotelt működtetett a sorozatgyilkos orvos

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This