11.8 C
Budapest
May 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelfölddunakanyarkisorosziMAGYARORSZÁGmolnár csabaszigetcsúcs

Lájkolgatással szállt be a szigetcsúcs-vitába Kisoroszi önkormányzata

Nemrég a 24.hu is beszélni tudott Molnár Csaba kisoroszi polgármesterrel, aki csalódottan vette tudomásul, hogy a széleskörű tiltakozások miatt elállt a kormány a Szentendrei-szigetcsúcs 370 millió forintos fejlesztésétől. Molnár szerint maradnak az áldatlan és nomád állapotok a szigetcsúcson, a kivitelezőt pedig kártalanítani kell. A polgármester azt mondta nekünk, cirka 30 lakó az, aki megfúrta a projektet.

Kapcsolódó
A polgármester szerint maradnak a borzasztó állapotok a Szigetcsúcsnál, lezárhatják a szabadstrandot

Kisoroszi polgármestere szerint a területen jelenleg nem garantálható a fürdőzők, pihenők biztonsága. Ebben valószínűleg nem is lesz változás, mivel úgy tűnik, hogy lefújják a környékre tervezett turisztikai fejlesztést, amire a település 370 millió forintot már elnyert. A kivitelezők szerdán vonultak volna fel a területre, őket a faluvezető szerint valakinek majd kártalanítania kell.

A szigetspicc idilljét féltik sokan a fejlesztéstől, ami sok turistát vonzana. Ez is állíthatta szembe a közművi, útfelújítási projekt támogatóit és ellenzőit. Mindenesetre az önkormányzat teljes mellszélességgel a projekt mellett állt, de szerdán nem történtek meg a beígért első kapavágások, miután a kormány felgyorsította a terület védetté nyilvánítását.

A Telex arról ír, a kisoroszi Facebook-csoportokban a történtek miatt személyeskedésbe torkolló kommentháború tört ki. Schumayer Tamás, az önkormányzat kommunikációs szakértője és a polgármester tanácsadója a Szeretem Kisoroszit! Facebook-csoportban listázni kezdte a lap szerint azokat a helyieket, akik lájkolták a projekt leállításáról szóló államtitkári bejegyzést.

Az önkormányzat nem csitította a kedélyeket, a Telex szerint inkább saját nevén elkezdte kedvelgetni azokat a kommenteket, ahol kőkeményen beleszállnak a szigetcsúcs-felújítás ellenzőibe. Ilyen kommentekről van szó:

Ennyi idiótát… sokkal jobb lesz a porban felmenni, mint egy normálisan lebetonozott úton.

The post Lájkolgatással szállt be a szigetcsúcs-vitába Kisoroszi önkormányzata first appeared on 24.hu.

Related posts

Az év videójának hőse a férj, aki megharcolt a feleségére támadt veszett hiúzzal

MOCOHU

Az összes fotóriporter távozik az Indextől

MOCOHU

„Azt éreztem, hogy vért kell hugyozni minden egyes gólért”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This