19.4 C
Budapest
May 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
eltűntemberi maradványokfilmtvholttestjulian sandsKultúraMAGYARORSZÁGmeghalt

Megtalálták a fél éve eltűnt Julian Sands holttestét

Már biztos, hogy meghalt Julian Sands brit színész, aki közel fél éve, túrázás közben tűnt el. A néhány napja a Mount Baldyn talált emberi maradványok hatósági vizsgálata ugyanis lezárult: a maradványok valóban a színészhez tartoztak. A San Bernardino megyei halottkémi hivatal közleménye szerint a halál körülményeit még vizsgálják.
A színész eltűnését január 13-án jelentette be a családja, miután Sands nem ért haza aktuális túrájáról. Néhány nappal később megtalálták az autóját, de a színészt továbbra sem találták annak ellenére, hogy a seriffi hivatal rengeteg önkéntes segítségével kereste az eltűnt színészt azóta is, fáradozásaikat a szokatlanul kemény tél nehezítette. Sands felesége és gyerekei épp azelőtt köszönték meg nyilvános közleményben az önkéntesek munkáját, hogy a színész maradványait megtalálták. Június 24-én aztán túrázók emberi maradványokra bukkantak azon a környéken, ahol a színész eltűnt, a testet azóta vizsgálták. Julian Sands hatvanöt éves volt.
Julian Sands legismertebb alakítása az 1985-ös Szoba kilátással, amelyben Helena Bonham Carter oldalán volt romantikus hős, de a Las Vegas, végállomásban is emlékezetes, ahol Nicolas Cage partnere volt, és az a Mike Figgis volt a rendezője, akivel összesen hét filmet készített. David Cronenberg Meztelen ebédjében, és a Dobozba zárt szerelem című filmben is maradandót alkotott. Hozzánk, magyarokhoz is fontos köze van: ő játszotta Liszt Ferencet az Impromptu című 1991-es filmben.
Julian Sands West Yorkshire-ben született 1958-ban ötgyerekes családba, ő volt a harmadik. Londonban tanult színjátszást, ott is kezdte karrierjét rövidfilmekben és sorozatokban. Jelenleg három filmje is bemutatásra vár.The post Megtalálták a fél éve eltűnt Julian Sands holttestét first appeared on 24.hu.

Related posts

Hatalmas üstökös közeledik a Nap felé

MOCOHU

Négy napig nem volt meleg víz az Uzsoki Utcai Kórház onkológiáján

MOCOHU

Világhírű magyar tudósnőt vett feleségül Einstein legidősebb fia

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This