19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
börtönegyesült államokÉlet-StílusfojtogatógyilkosságMAGYARORSZÁGsorozatgyilkos

Megfojtották cellájában a fojtogatós sorozatgyilkost

Remélem minden egyes áldozatára visszaemlékezett, miközben megölték.

Így reagált az “Autópályás Fojtogató” néven elhíresült Roger Reece Kibbe halálhírére Vito Bertocchini rendőrnyomozó, aki több évtizeden át üldözte a legalább hét nőt meggyilkoló sorozatgyilkost, aki áldozatait megerőszakolta, majd megfojtotta. Bertocchini kijelentette, Kibbe olyan halált halt, amit megérdemelt.

A fojtogatós gyilkost ugyanis megfojtották.

A férfit vasárnap találták holtan egy kaliforniai állami börtönben, ahol többszörös életfogytig tartó börtönbüntetést töltötte – jelentette a helyi sajtó. Cellatársa, egy emberölés miatt tényleges életfogytig tartó börtönre ítélt férfi ott állt mellette. A boncolás során megállapították, hogy halálát “testrészzel történt fojtogatás” okozta. A gyilkosság miatt még nem emeltek vádat a hatóságok.

Kibbe az 1970-es és 1980-as években ölt meg legalább hét nőt Kalifornia északi részén, és több holttestet az I-5-ös autópálya közelében találtak meg. A férfit azután fogták el Sacramento város rendőrei, hogy egyik áldozatának sikerült elmenekülnie. 1991-ben egy 17 éves lány megöléséért ítélték el, de csak 2009-ben tudtak még több gyilkosságot rábizonyítani.

A hatóságok gyanúja szerint hétnél is több áldozata lehetett, de azokat nem tudták rábizonyítani, ő pedig nem ismert be több gyilkosságot, hiába próbálták erre rávenni a helyi hatóságok.

The post Megfojtották cellájában a fojtogatós sorozatgyilkost first appeared on 24.hu.

Related posts

A parton napozós szelfije hátterében egyszer csak egy meglepő dologra lett figyelmes a modell

MOCOHU

Karácsony és Fekete-Győr ott lesz a fociválogatott meccsein

MOCOHU

Elérte a közgyűléseket is a járványügyi lazítás

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This