19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügycovidMAGYARORSZÁG

Nem emlékszik tettére a koronavírusos kínai, aki arcon szúrt egy altatásban lévő nőt a COVID-osztályon, letartóztatták

Letartóztatta a bíróság azt a minősített emberölési kísérlettel gyanúsított koronavírusos kínai férfit, aki szombat délután arcon szúrt egy másik beteget az egyik VI. kerületi budapesti kórház Covid-osztályán.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki a kényszerintézkedés helyszínéül. Kérdésünkre elmondta, hogy a férfi nem tett részletes vallomást az ülésen, és azt mondta, hogy nem emlékszik a történtekre.

Kapcsolódó
Ollóval szúrta arcon a másik beteget egy koronavírusos férfi a COVID-osztályon

Menekülés közben a biztonsági őrt is megsebesítette a kínai férfi.

A 37 éves külföldi férfi olyan súlyosan megsebzett a sebészeti ollóval egy védekezésre képtelen állapotban, altatásban lévő nőt, hogy az  életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A terézvárosi rendőrök a kórház udvarán elfogták a támadót. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfit gyanúsítottként hallgatta ki védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

The post Nem emlékszik tettére a koronavírusos kínai, aki arcon szúrt egy altatásban lévő nőt a COVID-osztályon, letartóztatták first appeared on 24.hu.

Related posts

Napok óta nincs víz Villány egyes részein, és nem is tudni, mikor lesz

MOCOHU

Titokban videózta a nevelt lányát egy budapesti férfi

MOCOHU

Egyre több embert fog érinteni a demencia

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This