13.9 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
gulácsi péterinterjúmagyar nemzetMAGYARORSZÁGpetry zsoltSportszivárványcsaládok

Petry Zsolt árnyalta a Gulácsival kapcsolatos álláspontját

Petry Zsolt egykori válogatott labdarúgó, aki jelenleg Hertha BSC kapusedzője, hétfőn kéréssel fordult a Magyar Nemzet szerkesztőségéhez azt kérve: bizonyos kérdésekben „árnyaltabban fejthesse ki az álláspontját, mert a szöveg egyeztetése során általa fontosnak tartott gondolatok maradtak ki a vele készült interjúból.”

Amint arról beszámoltunk, Petry interjút adott a kormánylapnak, amelyben egyebek mellett arról beszélt, nem tudja, mi késztethette Gulácsi Pétert, a magyar válogatott és az RB Leipzig kapusát arra, hogy kiálljon a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású emberek mellett. Kifejtette: Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokról alkotott véleményével a magyar társadalom többsége nem ért egyet, szerinte a véleménye morálisan nem támadható.

Én sportolóként az ő helyében a futballra koncentrálnék, és nem fogalmaznék meg semmilyen álláspontot közéleti, társadalompolitikai kérdésekben. Elvégezném azt a munkát, amit a klubom és a magyar válogatott elvár tőlem

– tette hozzá Petry.

Az interjút a német lapok is szemlézték, és jelezték, hogy a közösségi médiában sokan bírálták Petryt a kijelentései miatt. A Telex szúrta ki a dpa hírügynökség jelentését arról, hogy a tömegesen érkező kritikák miatt a Hertha vezetése elbeszélget az ügyről Petryvel.

Ezt követően kereste meg a Magyar Nemzetet Petry Zsolt, a lap pedig a kérésére azt írta: „a korábbi válogatott kapus, a Hertha kapusedzője hangsúlyozza, maximálisan tiszteletben tartja Gulácsi Péter véleményét. Azt is fontosnak tartja leszögezni, hogy nem tett hátrányosan megkülönböztető véleményt a szivárványcsaládokra.A továbbiakban a feladatára kíván összpontosítani, hogy minél jobban és megelégedésre végezhesse a munkáját a Herthánál.”

The post Petry Zsolt árnyalta a Gulácsival kapcsolatos álláspontját first appeared on 24.hu.

Related posts

Többen rosszul lettek egy nyíregyházi kollégiumban

MOCOHU

Tóth Andi új dalában arról énekel, hogyan cibálta meg az élet és az emberek

MOCOHU

Moziba ment a pár a házassági évfordulón – ők tűntek fel a vásznon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This